To je to što me zanima!

HDZ-ov Škorić ispričao se Maji Sever, ali nije mogao izdržati...

Nisam mogao ne izraziti nezadovoljstvo s uređivačkom politikom Maje Sever, koja je često bila nekorektna i politički vrlo pristrana, objavio je Petar Škorić na svom Facebook profilu...
Vidi originalni članak

Dan nakon što je izvrijeđao HRT-ovu novinarku i urednicu Maju Sever, HDZ-ov saborski zastupnik Petar Škorić posuo se pepelom i ispričao joj se na Facebooku.

"Obzirom je moja posljednja FB objava izazvala znatan broj reakcija i lijeve i desne političke opcije, mišljenja sam kako na isto treba iskazati moj daljnji stav.
Ispričavam se Maja Sever na mojoj nesmotrenoj izjavi i pogrešno biranim riječima na mom FB profilu, koje su preizravno ušle u njen privatni, a ne profesionalni životni kontekst. Nisam mogao ne izraziti nezadovoljstvo s uređivačkom politikom Maje Sever, koja je često bila nekorektna i politički vrlo pristrana, te mi je neprihvatljivo bilo kakvo angažirano novinarstvo i promicanje ideologije na HRT-u.
Istodobno, želim naglasiti da sve osobe koje djeluju u javnosti i koji svoju plaću i prihode ostvaruju od javnog novca (uključujući Maju Sever kao i mene osobno) mogu i trebaju biti podložni kritici na njihov rad i njihov aktivizam. 
Samostalnost u radu novinara je jedan od temelja demokracije, ali isto tako je i kritika na njihov rad kao i na rad bilo koga drugoga."

Podsjetimo, Škorić je dan ranije prozvao Sever, urednicu emisije 'Hrvatska uživo' koju je HRT odlučio ugasiti.

Idi na 24sata

Komentari 123

  • jožek2 13.09.2017.

    Nevolim takve ljude koji nemaju ni karaktera ni duše n i svoje JA, najprije sve zagade pa onda to ližu ! ! !

  • liliana 13.09.2017.

    Šta šef Plenković naredio da se ispričaš? Koji je to plašljiv čovjek šta ne stoji iza svojih riječi,da me kolju nebi se ispričala ako tako mislim,a to što je rekao istina je.

  • purgerica prva 13.09.2017.

    Ma da? Ispričao se! Znači, opet stranačka stega, Plenki naredio! E, jadan li si Škoriću!

Komentiraj...
Vidi sve komentare