To je to što me zanima!

HDZ-ova vukovarska vijećnica prebjegla u Bandićevu stranku

Mirjana Semenić-Rutko iz HDZ-a je izašla nezadovoljna lošim rezultatima u rješavanju gospodarskih problema i lošom ekonomskom situacijom u gradu
Vidi originalni članak

Mirjana Semenić-Rutko, vijećnica u Gradskom vijeću Vukovara, napustila je HDZ i odlučila biti povjerenica za taj grad stranke zagrebačkog gradonačelnika Bandić Milan 365. Iz HDZ-a je izašla nezadovoljna lošim rezultatima u rješavanju gospodarskih problema i lošom ekonomskom situacijom u gradu.

- Naš grad se pretvorio u grad umirovljenika, mladi nas sve više napuštaju, a program stranke u koju sam prešla temelji se na radu i solidarnosti. Cilj nam je u Vukovaru promijeniti trendove, zadržati našu mladost, otvoriti im radna mjesta i vratiti one koji su otišli, kaže Semenić-Rutko.

S obzirom da svoj mandat gradske vijećnice neće vratiti HDZ-u, tvrdeći da je i ona svojim ugledom doprinijela takvom izbornom rezultatu, tako će Bandićeva stranka i prije osnivanja podružnice u Vukovaru postati "parlamentarna" u gradskom vijeću.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • bajica1009 26.08.2015.

    Pa zar nije Penava učinio čuda u tom gradu a sad se netko usudi reći da je haos, nema mrzlog Sabe a blagajna prazna brzo su potrošili novac koji su zatekli u blagajni, uostalom 36 mil nije baš neki novac za HDZ.

  • sumnjičav 25.08.2015.

    Posebno će Bandić poboljšati ekonomsko stanje u Vukovaru! Koje glupo objašnjenje prelaska . Jedino što bi mogao je povećati prirez kao u Zagrebu.

  • MetnemTiGa 25.08.2015.

    Bandića za predsjednika!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare