To je to što me zanima!

HDZ-ovac je Vuljanića nazvao pederom i za to krivi Severinu

Za tebe nije ni čudno, oduvijek ostavljaš dojam pedera, komentirao je Branko Škrtić (HDZ) izjašnjavane Nikole Vuljanića da će na referendumu o braku glasati "protiv"
Vidi originalni članak

Hrvatski zastupnik u EU parlamentu, Nikola Vuljanić, na svom je profilu na Facebooku napisao kako će na referendumu 1. prosinca glasati "protiv", nakon čega se našao na udaru desnice.

- Za tebe nije ni čudno, oduvijek ostavljaš dojam pedera - komentirao je na to Branko Škrtić (HDZ). Slobodna Dalmacija javlja kako Vuljanić tome nije pridavao pažnju te je rekao kako se prostacima najčešće ne druži, a još manje raspravlja.

- Ako je netko osoba koji po cesti viče "ubi pedera", neću mu ja objašnjavati da je to loše, to su ga trebali naučiti roditelji - napisao je Vuljanić.

Škrtić: Na takvu reakciju natjerali su me Kekin i Severina

Ipak, Škrtić se ispričao. Rekao je nije istupio u ime HDZ-a, već u osobno ime, te da su ga na takvu reakciju izazvali javni istupi Mile Kekina i Severine i njihovi argumenti 'protiv'.

Idi na 24sata

Komentari 147

  • Vilavelebita 29.11.2013.

    skrticu legendo

  • rotterdam 29.11.2013.

    O kakvoj kulturi vi pricate? niste se bunili na one bljuvastinu od Raosa nego ste vikali brao Raosu.A sad kad se spomene HDZ nemaju kulture ,dragi moji hrvati vi ste stvaro los narod da toliko pravite senzacije sebi da vas u opce ne zanima ekonomsko stanje drzave .Nego vodite brigu o pederima i drugim agresivnim udrugama.Sto su se toliko razletili sa svojim pravima valjda su bili i u vrijeme Tita pederi sto tad nisu izisli na ulice.

  • filipkiler1CRO 29.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare