To je to što me zanima!

HDZ-ovac mora u zatvor zbog zlouporabe položaja

Šimunović je prije dvije godine izdao dvije potvrde o korištenju poljoprivrednog zemljišta u državnom vlasništvu Josipu Zduniću i Jakobu Vukovcu
Vidi originalni članak

Zvonimir Šimunović, HDZ-ov načelnik Općine Velika Kopanica, mora u zatvor na šest mjeseci zbog zlouporabe ovlasti i položaja. On je prije dvije godine izdao dvije potvrde o korištenju poljoprivrednog zemljišta u državnom vlasništvu Josipu Zduniću i Jakobu Vukovcu. Šimunović je htio da dvojica muškaraca tako ostvare državnu potporu za proizvodnju na toj zemlji. Zdunić je i iskoristio tu potvrdu pa je od države dobio poticaj od 56.389 kuna. Vukovac je namjeravao napraviti isto, ali je odustao od toga čim je čuo da policija istražuje načelnika Šimunovića.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nenek666 26.02.2009.

    Ne to nije istina,to nemre biti,to je komunistčka urota protiv čestitog HDZ-ovca,kad bute konačno vi koji donosite takve šokantne presude da je stranka HDZ-ea stranka čestitih i moralnih ljudi.Neka vas gospodo suci bude sram.Kad DRIVO ZA TO SAZNA SVE BU VAS SMJENIL.

  • mrco 25.02.2009.

    a zašto sada nema ni jednog komentara iz HDZ tabora..... ma ziher je i za to Bandić kriv hahahah

  • silvestar38 25.02.2009.

    zamislite !!!Pa jel to moguće da jedaN \"hadezeovac\" ide u zatvor????Ja mislim da se to nebi smjelo događati jer hadezeovci su jednostavno nepogrešivi ili bezgrešni.A to s izborima je čista glupost jer kad HDZ izgubi izbore doći će drugi \"HDZ\" na vlast a to je SDP i nama \"malim\" ljudima će i dalje biti isto, a to znaći loše kao i prije.Toliko o tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare