To je to što me zanima!

HDZ-ovci poručili SDP-u: Priznajte izborni poraz!

HDZ-ov glasnogovornik, Ratko Maček, izjavio je kako je HDZ izborni pobjednik te će pod vodstvom Ive Sanadera sastaviti novu Vladu
Vidi originalni članak

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) izborni je pobjednik, ima najveći koalicijski kapacitet i sastavit će novu Vladu pod vodstvom Ive Sanadera, izjavio je u ponedjeljak HDZ-ov glasnogovornik Ratko Maček. Maček je podsjetio da HDZ ima deset mandata prednosti pred SDP-om.
- Razgovori s koalicijskim partnerima održat će se planiranom dinamikom, nakon čega će HDZ sastaviti novu Vladu - rekao je Maček. O tome s kim HDZ pregovara i tko su mu poželjni partneri, u stranci nisu željeli govoriti.
Glasnogovornik HDZ-a Mladen Pavić kasnije popodne poručio je SDP-u da priznaju poraz i najavio istup Ive Sanadera u 19:30 sati.
Pozivam čelnike SDP-a da prihvate poraz, a ne da zakulisnim igrama pokušavaju bezuspješno  ublažiti HDZ-ovu pobjedu, rekao je Pavić. Ujedno je dodao kako je HDZ već počeo pregovore s potencijalnim koalicijskim partnerima, te da su počeli razgovori i s HSS-om i HSLS-om.
- Još ne znamo kad će doći do dogovora s novim koalicijskim partnerima, no sve će se znati za koji dan - rekao je Pavić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sunce28 26.11.2007.

    hdz ima samo korumpirane lopove nista vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare