To je to što me zanima!

HDZ-ovci u Šibeniku sa zida skinuli sliku Jadranke Kosor

Uz veliki logo HDZ-a sada je samo fotografija prvog predsjednika HDZ-a dr. Franje Tuđmana, dok je mjesto gdje je bila slika Jadranke Kosor još uvijek ostalo prazno
Vidi originalni članak

U prostorijama Gradskog odbora HDZ-a Grada Šibenika i Županijskog odbora HDZ-a Šibensko-kninske županije više nema slike bivše predsjednice Jadranke Kosor. Uz veliki logo HDZ-a sada je samo fotografija prvog predsjednika HDZ-a i prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, dok je mjesto gdje je bila slika Jadranke Kosor još uvijek prazno.

- Bila sam u Zagrebu na Općem saboru stranke i kad sam se vratila, slike više nije bilo, što i nije čudno, s obzirom da nije izabrana. Hoće li biti izvješena slika novog predsjednika stranke Tomislava Karamarka sada još ne znam - rekla nam je Anita Aužina, tajnica šibenskog HDZ-a, napominjući da novi predsjednik stranke nije pristalica isticanja slika.

Baš u Šibeniku je tijekom predstavljanja kandidata za predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka izbio incident zbog skidanja i iznošenja slike njegove protukandidatkinje i predsjednice stranke Jadranke Kosor. U gužvi u tijesnim prostorijama Županijske organizacije gdje se okupilo više od 200 članova i simpatizera, iskorištena je da bi se na brzinu sa zida središnje dvorane skinula slika Jadranke Kosor i iznijela van prije početka skupa, što je, navodno, bio osudio i sam Karamarko.


Idi na 24sata

Komentari 19

  • zdrawe 23.05.2012.

    treba mju van iz stranke.. i nju i njenu ekipu,seksa jarnjaka itd.. i mozda bude nesto od te stranke,,e da, da me neko krivo ne razumi, ne maknut i pustit na miru nego istrazit sve poslove pa na sud..

  • dren_1 23.05.2012.

    „Voljeni vođe“ slike im vise na zidovima kad imaju moć.

  • kemo 23.05.2012.

    Samo se čeka da ćistačica obriše prašinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare