To je to što me zanima!

HDZ-ovi ministri neće biti u Saboru za vrijeme rasprave

Miroslav Šimić, predsjednik Kluba Mosta u Hrvatskom saboru izjavio je uoči rasprave o Oreškoviću da Most neće sudjelovati u preslagivanju vlasti već će biti za nove izbore
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko i HDZ-ovi ministri neće doći u Hrvatski sabor kada se na dnevnom redu nađe rasprava o opozivu premijera Tihomira Oreškovića,  potvrdio je Hini glasnogovornik HDZ-a Ivan Jabuka .

HDZ ustrajava na odluci da Sabor u četvrtak izglasa nepovjerenje Oreškoviću i to nakon što objedinjeno raspravi izmjene zakona o obveznom zdravstvenom osiguranju i o zdravstvenoj zaštiti koje je predložila Vlada.

Predsjednik Hrvatskoga sabora Željko Reiner izjavio je da se premijer Tihomir Orešković, po saborskome Poslovniku, nema pravo obratiti Saboru tijekom rasprave o prijedlogu njegova opoziva jer se Vlada nije o tome očitovala, ali će mu to ipak omogućiti.

Miroslav Šimić, predsjednik Kluba Mosta u Hrvatskom saboru izjavio je uoči rasprave o Oreškoviću da Most neće sudjelovati u preslagivanju vlasti već će biti za nove izbore, te je pokazao potpise 12 Mostovih zastupnika koji će u slučaju izglasavanja nepovjerenja podržati raspuštanje Sabora.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 16.06.2016.

    Ne trebaju oni vise ni uci u sabor

  • MarinĆurković 16.06.2016.

    lopovi pred zid i po kratkom postupku, karačmrle prvi! metak kosta 1€ nece nas puno kostati, 200-300 € i sve rijeseno!

  • vihor 2016 16.06.2016.

    kakva kriza u vladi ,jer ne vidite da si bankovne racune pune ,smo ih jos ostavite..

Komentiraj...
Vidi sve komentare