To je to što me zanima!

HDZ: Rock festivali bi trebali biti na zatvorenom, ne u gradu

Šef gradskog HDZ-a u Koprivnici, Damir Felak, kazao je kako se zna gdje takvi koncerti mogu biti, a ističe i da bivša vojarna nije prikladna za rock koncerte
Vidi originalni članak

Koprivnički HDZ-ovci su na konferenciji za novinare u utorak poručili kako rock festivalima nije mjesto u gradu, barem ne na otvorenim prostorima. Smatraju kako je neodgovorno od gradske vlasti da daje prostore za manifestacije koje okupljaju velik broj ljudi i gdje nastaje velika buka, javlja Tportal. Šef gradskog HDZ-a, Damir Felak, kazao je kako se zna gdje takvi koncerti mogu biti, a ističe i da bivša vojarna nije prikladna za rock koncerte. 

HDZ i SDP u Koprivnici se svađaju zbog Rocklive festivala, koji je bio organiziran u Koprivnici proteklog vikenda. Gradonačelnik Zvonimir Mršić (SDP) komentirao je HDZ-ove izjave te je kazao da dovoljno govore o njihovom stavu prema mladima. Kaže kako mladima nisu pružili nikakvu perspektivu, a još bi ih sada stavili i u kavez. 

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 17

  • phanas 07.09.2011.

    Možda bi on radije cajke?

  • zdrawe 07.09.2011.

    ma naravno.. sve sta nemozete kontrolirat treba ukinut il zabranit il da vam se placa..ma necete dugo ..na svu srecu..a onda.. u remetineeeeeec..

  • poštenjak 07.09.2011.

    Ma da, tipična hadezenjara. Brod tone a on laprda na koju će boju ofarbati ogradu na pramcu. Koji nepotrebni isprdak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare