To je to što me zanima!

HDZ Sinčiću: Vi ste nervozni, isto kao i premijer na odlasku

HDZ se, kako kaže, bavi programom i konkretnim rješenjima, a ne uvredama i napominje da prljava kampanja i destrukcija neće otvoriti nijedno radno mjesto
Vidi originalni članak

Nakon što je Ivan Vilibor Sinčić HDZ nazvao "starim kljusem" i Karamarka prozvao jer se ne odaziva na sučeljavanja, oglasio se i prozvani HDZ.

- Bilo nam je ružno gledati dok je SDP-ov kandidat Ivo Josipović u dogovoru sa Zoranom Milanovićem osobno vrijeđao i pokušavao poniziti g. Sinčića tijekom kampanje na predsjedničkim izborima. Međutim, sada je u svom pismu i gospodin Sinčić, očigledno nadahnut prljavom kampanjom SDP-a pokazao isto lice koje ovih dana pokazuje i sve nervozniji premijer na odlasku - kažu u HDZ-u.

U toj stranci smatraju da nervoza očito sve više vlada među konkurentima Domoljubne koalicije, pa oni koji gube potporu hrvatskih građana pribjegavaju isključivo sukobima, vrijeđanju i provokacijama. HDZ se, kako kaže, bavi programom i konkretnim rješenjima, a ne uvredama i napominje da prljava kampanja i destrukcija neće otvoriti nijedno radno mjesto.

- Naša politika nije "mi ili oni", nego zajedništvo za jaku Hrvatsku. Mi ne vrijeđamo i dijelimo, nego okupljamo i nudimo rješenja. Nastavit ćemo ustrajno predstavljati naš program gospodarskog rasta i zapošljavanja te naše konkretne mjere i poteze - poput primjerice smanjenja plaća svim članovima Vlade RH i svim saborskim zastupnicima čim preuzmemo odgovornost za upravljanje državom. Najbolji odgovor na uvrede kojima smo izloženi bit će naša pobjeda 8. studenog - poručio je HDZ. 

Idi na 24sata

Komentari 401

  • zebra 27 19.10.2015.

    Da nije to onaj Sinčić koji želi da u ovoj državi nitko ništa ne radi, i koji ne želi da poduzetnici otvaraju firme, tvornice, nova radna mjesta i da zapošljavaju ljude, da ti ljudi dobivaju plaće i da imaju od čega živit, da imaju za plaćanje obveza.. Jer svaki poduzetnik koji želi zaposlit ljude za njega i njegov Živi zid je kriminalac, a svatko tko u ovoj državi radi ili ima posao, taj posao je dobio nezakonito i preko veza.. Pa najbolje bi bilo da nitko niš ne radi, da ležimo, sjedimo prekriženih ruku i prodajemo zjake.. Kad dođe do ovrhe, a onda i do deložacije ZOVI Živi zid.. A koga zvati kad nemaš što za jesti??.

  • kokaza5 19.10.2015.

    Kre...vi ste nervozni, vi ste nervozni, krešti papagaj.

  • danni44 19.10.2015.

    hdz kao i uvijek gnjusno LAŽE ..koliko se ja sjećam gospodina Sinčića je vrijeđao Kujundžić,a nikako Josipović ili SDP

Komentiraj...
Vidi sve komentare