To je to što me zanima!

HDZ: Tijekom godišnjeg Željko Sabo isplatio si je 24 dnevnice

Nisam ni bio na odmoru. HDZ-u smeta što smo u dvije godine napravili više nego oni u 11. HDZ-u očito smetaju neki novi vjetrovi u Vukovaru, odgovara gradonačelnik
Vidi originalni članak

Čelnik vukovarskog HDZ-a Damir Barna optužio je gradonačelnika Željka Sabu, člana SDP-a, da je tijekom godišnjeg odmora naplatio 24 dnevnice i koristio se službenim automobilom te da je bez raspisanog natječaja u gradskoj tvrtki Vukovarska gospodarska zona zaposlio Srđana Šijakovića, predsjednika Kluba vijećnika SDP-a.

- Sve što se radi u gradu pokazuje da je snazi jednoumlje - rekao je Barna.

Gradonačelnik Vukovara, pak, u svom odgovoru na optužbe oporbe ističe da nije ni bio na godišnjem odmoru, nego da je normalno radio te da mu je isplaćeno 14 dnevnica za posjete gradovima u koje je odlazio, što se moglo pratiti na službenoj gradskoj stranici.

- Šijaković zaposlen je u zoni i sve je bilo po zakonu. HDZ-u očito smetaju neki novi vjetrovi u Vukovaru, kao i to da osnovni uvjet zapošljavanja u Vukovaru više nije članstvo u HDZ-u - kazao je Sabo, dodajući kako zna što HDZ-u smeta.

- Koliko je HDZ u 11 godina obnovio metara ulica, toliko je u posljednje dvije godine obnovljeno kilometara, i to im smeta - zaključio je vukovarski gradonačelnik.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • alen123 05.09.2011.

    Sanjam Hrvatsku gdje će ovakva "nedjela" biti na vrhu piramide svega što nevalja u Hrvatskoj.

  • walterbranisarajevo 04.09.2011.

    . ..HA.OD HDZ-OVOG"POŠTENJA"NJIHOVA SADAŠNJA NDH JE OTIŠLA U 333333.MATERINU. ..P.S.ALi TU JE DOJČLLAND(NACISSTIČKA EUROPaPa) DA YOYO"PET-KAO i UVIJEK U POVJESTI-PLLATI CEH NDH"DOMOLJUBA"(KARCINOMA). ..Ivica Račan. ..

  • berki 03.09.2011.

    Ovdje se piše imenom i prezimenom šta je napravio....ne razumijem vas koji sada ubacujete hdz!!! Pa zar je ovaj pošteniji samo zato jer nije u hdz-u? Ako je napravio ovo što se piše tada je lopov i gotovo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare