To je to što me zanima!

HDZ vodeći, SDP-u podrška i dalje pada, a MOST je 'uzletio'

HDZ-ova koalicija je prva sa 33,8 posto potpore dok Kukuriku koaliciju podupire 22,3 posto birača. Živi zid travanj završava sa 15,9 posto potpore, ORaH sa 6,6
Vidi originalni članak

Prema podacima Crobarometra Dnevnika Nove TV za koju je istraživanje proveo Ipsos puls, HDZ mjesec travanj završava kao vodeća politička stranka u zemlji sa 31,2 posto podrške ispitanih. Drugi je vladajući SDP kojemu je podrška pala i sada je 18,8 posto. Živi zid u travnju ima podršku od 13,9 posto, a ORaH Mirele Holy 7,7 posto. Udrugu MOST podupire 4,2 posto ispitanih, dok Bandićevu stranku 365 podupire 3 posto građana. 

HDZ-ova koalicija uvjerljivo je prva sa 33,8 posto potpore dok Kukuriku koaliciju podupire 22,3 posto birača. Živi zid travanj završava sa 15,9 posto potpore, ORaH sa 6,6, a MOST sa 3,7 posto podrške. Bandićevu stranku podupire 2,8 posto, a ostale stranke osvajaju glasove 7,8 posto birača. 

Hrvatskom i dalje vlada pesimizam. Da zemlja ide u lošem smjeru smatra 72 posto građana, a da idemo u dobrom smjeru uvjerenja je njih 22 posto. 

Vladinu politiku ne podupire 71 posto ispitanika, a podupire ju 22 posto građana. 

Idi na 24sata

Komentari 451

  • Zorba 26.04.2015.

    HDZ me svojedobno protjerao iz Hrvatske, a ni do dan danas ne znam zbog cega. No, napravili su mi uslugu jer su mi Americu natovarili na vrat...Mislio sam se konacno vratiti s mirovinom kakvu rijtko u Hrvatskoj uopce ima, ali ako se HDZ vrati na vlast ne cu tamo ni za zivu glavu. Jer Karamarko je zatrovao prostor mrznjom I naprosto me je strah, iako sam Hrvat, ali ne profesionalni, nego statisticki...

  • Zorba 26.04.2015.

    Ne mogu vjerovati da brat Hrvt moze biti toliko plitke pameti - HDZ nas je sustavno krao I unistio nam buducnost I sada ga jos uvjek slijepi biraci vracaju na vlast. Uzas! Placi voljena zemljo!

  • TETEC FRANC 25.04.2015.

    vodili bi banana republiku a nisu u stanju ni stranku koja je u minusu hahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare