To je to što me zanima!

HDZ za grad bez 'kumova': Bandić uništava Zagreb!

Predstavljajući svoj program Mesić je ustvrdio da je Zagreb spreman za promjenu te ustvrdio da trenutna politička garnitura uništava grad...
Vidi originalni članak

Grad bez "kumova" slogan je s kojim je kandidat za gradonačelnika koalicije HDZ-HSS-HSLS Jasen Mesić krenuo u bitku za Zagreb. Predstavljajući svoj program Mesić je ustvrdio da je Zagreb spreman za promjenu te ustvrdio da trenutna politička garnitura uništava grad. Potporu su mu dali čelnici stranaka Ivo Sanader, Josip Friščić te Đurđa Adlešič.
- Niti jedan glas onih koji žele poduprijeti Jasena Mesića ne smije ostati kod kuće. Oni koju su za Milana Bandića i Zorana Milanovića, Josipa Kregara slobodno neka ostanu kod kuće na dan izbora - rekao je je Sanader. Tom izjavom nasmijao oko 1000 prisutnih u dvorani zagrebačkog Hypo Centra, ali i zaradio gromoglasan pljesak. Svima onima koju su mislili da je Mesićeva gradonačelnička kandidatura alibi potez jer HDZ 'dobro surađuje s Bandićem Sanader je poručio "nisam za Milana Bandića, ja sam za Jasena Mesića. Njemu ne treba nikakav tutor i bit će prvi na listi za Skupštinu". Pozdravio kandidaturu Bandića, Kregara ali i Milanovića, jer ističe, to preduvjet za pobjedu koalicije i Mesića na izborima 17. svibnja. HSLS-ova čelnica Đurđa Adlešič je Mesića već oslovila s titulom gradonačelnika, jer ističe, mjesec dana prije ili kasnije sasvim je svejedno. Nisu izbjegli komentirati ni to što je SDP-ov Duško Ljuština dao potpis za nezavisnog kandidata za gradonačelnika Zagreba Kregara.
- SDP će imati 2 liste i dva kandidata pa neka im Bog pomogne - izjavila je Adlešič.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Zlatko76 25.04.2009.

    To je ono šta mi jaaaako smeta u našoj politici. Time se koriste svi, ali definitivno hdz, (za one koji će možda reći da sam nepismen i da se hdz piše velikim slovina znam, ali ja neću nikada hdz napisati velikim slovima jer to ne zaslužuju), najviše. Znaju samo pljuvati po protukandidatima i govorit taj je smeće, ovaj je lopov, ovaj je komunjara itd. Pa pustite protukandidate i to dali je njegov program i način rada dobar ili nije i iznesite SVOJ plan i program. E tu je problem, jer su toliko nesposobni da neznaju šta bi i onda jedino šta znaju je da blate protukandidate.

  • marin32 25.04.2009.

    kako vas nije sram lopovi hdzeovski...

  • 25.04.2009.

    Band(it)ić je dobra osoba?????? Onda stvarno ne znam kak izgledaju lopovi, licemjeri, primitivci i ljige.

Komentiraj...
Vidi sve komentare