To je to što me zanima!

HDZ želi s HSLS-om na izbore, ali oni bi radije s Gabrićem?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatskoj su potrebne korjenite promjene. Svatko tko uđe u koalciju sa SDP-om ili HDZ-om mora biti svjestan da ih neće moći provesti, kazao je Vladimir Ferdelji
Vidi originalni članak

HSLS je primio ponudu od HDZ-a za koaliranje na parlamentarnim izborima za manje od dvije godine, potvrdio je predsjednik stranke Darinko Kosor. Navodno se HSLS-u nudi i tri mjesta na listi, ali Kosor to nije potvrdio. Kaže da ne bježi od toga da na izbore izađu sami, ali kako se svi okrupnjavaju i stvaraju savezništva, niti to nije isključeno.

- Konačnu odluku ćemo donijeti sredinom veljače - rekao je Kosor.

Ipak, neslužbeno saznajemo da je HSLS ipak bliži prihvaćanju ponude Nikice Gabrića i njegova Nacionalna foruma. Ništa se još ne može definitivno reći, ali i ta ponuda je na stolu. Vladimir Ferdelji koji je nezavisni, ali s HSLS-om djeluje kao partner dao je izjavu na tom tragu.

- Hrvatskoj su potrebne korjenite promjene. Svatko tko uđe u koaliciju sa SDP-om ili HDZ-om mora biti svjestan da ih neće moći provesti jer su oni zadnjih 23 godine probleme i stvorili- rekao je Ferdelji.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • kepop 21.01.2014.

    Bila bi najveca grjeska da se HSLS prikljuci bivsem komunistu Nikici Gabricu, slicnoj onoj iz 2000 godine. Ako zeli sudjelovat u vlasti i mjenjati hrvatsku mora se prikljuciti HDZ i njegovim partnerima. A Gabric i njegovi populisti nemaju sanse na izborima

  • tuti fruti 11 20.01.2014.

    Gabrić je od josipovića čovjek tada smo naježili.

  • ilmare 20.01.2014.

    Treba zabraniti koalicije PRIJE izbora ! Nakon izbora ,ako prijeđu izborni prag ,onda DA

Komentiraj...
Vidi sve komentare