To je to što me zanima!

Hebrang: Maks Luburić se borio za hrvatske interese

Maks Luburić bori se za Hrvatsku kroz svoju viziju, rekao je Andrija Hebrang. Josipa Broza Tita pak smatra odgovornim za smrt čak 200.000 Hrvata
Vidi originalni članak

Maks Luburić borio se za hrvatske interese kroz svoju viziju. Sad, sredstva su fašistička, strana je pogrešna, ali on se nije borio protiv Hrvatske, on je vidio svoju viziju Hrvatske i to je za njega bio jedini ispravni put, rekao je Andrija Hebrang u intevjuu za beogradski tjednik Nin. S druge strane za Josipa Broza Tita kaže da nikada nije bio Hrvat te da je odgovoran za smrt dvjesto tisuća Hrvata.
Na tekst Miljenka Jergovića oštro je odgovorio Andrija Hebrang, koji je za Večernji list rekao da su to 'fašistoidne metode uništavanja tuđeg života i početak rušenja njegove kampanje'. Dodao je i da su ustaše njegovoj majci ubile majku, oca, tri sestre i nećaka i pita ze zar itko razuman može misliti da je on na toj strani.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • rođin rođo1 06.07.2009.

    pa bolje da veliča i poštuje Maksa Luburića već onog šepavog titu.

  • Ugor 06.07.2009.

    Kada već pišete da je NIN objavio zašto ne dajete link originala ?

  • ana katarinja 06.07.2009.

    kakvih pravila, ili brišete ono što ne želite da se čita. Morate onda odrediti i kakveželite komentare a ne ih jednostavno brisati. Ovo nije prvi put da dopuštate klevete i i skupna razmišljanja a zanimljivo je da brišete komentare koji vam se jednostavno ne sviđaju. Hej valjdaželite demokraciju ili??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare