To je to što me zanima!

Hebrang: Mi hoćemo Johna McCaina, a ne B. Obamu

Naš kandidat za predsjednika države mora imati veliku potporu javnosti. To ne može biti netko čije se šanse napuhuju, rekao je HDZ-ovac Hebrang
Vidi originalni članak

Naš kandidat za predsjednika države mora imati veliku potporu javnosti. To ne može biti netko čije se šanse napuhuju, rekao je član predsjedništva HDZ-a Andrija Hebrang. Smatra da ne postoji mogućnost da Miroslav Tuđman, sin prvog hrvatskoga predsjednika, uđe u HDZ i bude stranački kandidat za predsjednika. Ponajviše zbog ljudi koji su 20 godina u HDZ-u. Tvrdi da stranci treba netko kao američki republikanski kandidat McCain.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zgbxl 02.09.2008.

    Kaj se mijesa u te stvari koje se ne razumije! Kockasto razmisljanje i sve polaze na jednog trkaceg konja! Kojih gluposti ima titulu Doktora ?

  • balun 31.08.2008.

    Majko mila, Andrija je prolupao skroz , vjerojatno misli da će McCain po automatizmu zbog boje kože postati predsjednik pa da mu se na vrijeme uvuče u pakšu.

  • annex 31.08.2008.

    Kaj covjek koji je u politici iskljucivo zaslugom svoga pokojnog oca koji je i kao komunista pokazao zube Titu, a ovaj njegov sin je zapravo virio iz straznjice pokojnom Tudjmanu, a sada nam prica o Johnu McCainu. Kaj on zna o njemu? Ja sam cuo da mu skijanje po stubistu svoje zgrade bolje ide. Ne znam da li je to istina, no velim, cuo sam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare