To je to što me zanima!

Hebrang zastupniku Željku Jovanoviću: Ti si bolesnik

Jovanović je upitao Hebranga daje li iskaznica HDZ-a za pravo da se u mandatu jame milijuni eura te da je USKOK komunistička organizacija
Vidi originalni članak

Na 'aktualcu' je bilo riječi i o slučaju bivšeg ravnatelja HZZO-a Većeslava Bergmana. USKOK i pokušava utvrditi kako je Bergman u mandatu došao do nekretnina vrijednih milijun eura. SDP-ovog Željka Jovanovića zanimalo je slaže li se ministar Milinović sa zastupnikom Andrijom Hebrangom (HDZ) koji je žestoko branio svog prijatelja doktora i ustvrdio da je istraga najobičniji komunistički progon.
- Mislite li i vi kao profesor Hebrang da je USKOK nekakva tajna komunistička organizacija stvorena da progoni one koji misle da im iskaznica HDZ-a daje za pravo da u mandatu jame milijun eura - upitao je Jovanović ministra zdravstva.
- Ti si bolesnik - dobacio mu je Hebrang iz klupe. No, očito su to u sabornici svi prečuli, nitko nije reagirao.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • nenek666 29.01.2009.

    Svi ste vi bolesni u Saboru skupa sa vladom ,a radi toga nam je i država bolesna ,a ta bolest kao pošast širi se na nas ko epidemija.

  • lexus 29.01.2009.

    hebrang je psihički bolesna osoba koja nepostuje tudje misljenje

  • zrdesing 29.01.2009.

    Pa sta se vi ljudi cudite ovakvoj situaciji u hrvatskoj politici.... Vi ste glasali za te po kojima sad pljujete..... Nemojte samo reci da niste..... Kako bi onda neko pobjedio na izborima ako niko nije glaso za njega.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare