To je to što me zanima!

Hebrang: Znali smo da se brodogradilišta neće kupiti

Andrija Hebrang, predsjednički kandidat HDZ-a, šokirao je protukandidate priznavši da se znalo da natječaj za brodogradilišta neće uspjeti
Vidi originalni članak

Na konferenciji Zagrebačke burze u splitskom hotelu, organizirano je sučeljavanje predsjedničkih kandidata - Vesne Pusić, Andrije Hebranga, Ive Josipovića i Vesne Škare-Ožbolt. Kandidat HDZ-a, Andrija Hebrang, pred svojim je suparnicima odlučio zaigrati na kartu iskrenosti. Šokirao ih je rekavši da se znalo da prvi natječaj za brodogradilišta neće uspjeti.
- Mi smo išli u taj natječaj, jer je on bio uvjet europske unije. Jasno je bilo da to to neće proći jer je teret od desetak milijuna kuna - rekao je Hebrang za HTV. Po Vesni Škare Ožbolt 'brodogradilišta neće izdržati do drugog natječaja za privatizaciju'. Zauzela za javno-privatno partnerstvo u brodogradilištima. Josipović je upozorio da se u vezi s brodogradilištima 'u EU rade igrokaz', te je naglasio da država mora zbrinuti radnike. Razgovaralo se i o javnoj upravi, a svi kandidati složili su se da ne bi mijenjali tečaj kune. Na upit posjeduju li dionice, Josipović i Škare-Ožbolt su rekli da nemaju, Pusić je imala Inine ali ih je prodala, a Hebrang je rekao da je suvlasnik jedne male tvrtke, ali će taj status zamrznuti ako postane predsjednik.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sacko 18.10.2009.

    Shi-ma-dzu.˘$$$$$$$$$$$

  • stara50 18.10.2009.

    nije on kriv što se majka priroda tako okrutno poigrala s njim

  • brkan1 17.10.2009.

    Ma zamisli on sve zna, ajde bogati Andraš šapni mi dobitnu kombinaciju na Euro lotu , diojelimo pola pola. Aj da vidim jel znaš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare