To je to što me zanima!

Heiderova udovica tvrdi: Moj Joerg nije bio gay...

Da sam sumnjala u to da je moj muž bio gay, odmah bi ga ostavila, rekla je Claudia Haider. Intervju je dala dva mjeseca nakon smrti poitičara
Vidi originalni članak

Da je moj muž još živ, mogao bi se sam braniti od raznih tračeva i naklapanja. Budući da je mrtav, ja to moram učiniti za njega. Jörg nije bio homoseksualac. Da sam i najmanje sumnjala, odmah bih ga ostavila, rekla je Claudia Haider u intervjuu koji je dala dva mjeseca nakon prometne nesreće u kojoj je stradao kontroverzni austrijski političar.
- Moj muž je bio previše popularan i jak. To je smetalo ostalim političarima. Zato su mu podmetali svašta - rekla je Claudia Haider. Također je dodala kako još uvijek nije dokazano da je njezin suprug prebrzo vozio i da je za volan sjeo pijan.
- Dionica je bila prekratka i na njoj nikako nije mogao postići brzinu od 140 km/h. Osim toga liječnici su ustanovili da je do 24 sata bio potpuno trijezan. Kako je onda moguće da je za samo sat vremena u krvi imao više od jednog promila alkohola - pita se Claudia. Na kraju je zaključila da ne zna hoće li misterij oko Haiderove smrti ikada biti razriješen.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ragusea 12.12.2008.

    nebitno... pustite covjeka da pociva u miru... i zenu da u miru tuguje...

  • jedina1301 12.12.2008.

    Jok..E pa vidjela sam svojim ocima da je izlazio sa deckicima..i to u restoran gdje mi radi prijateljica..ali to me ne zanima niti mi smeta..bio je pravi zabavljac..neka mu je laka zemlja..

  • mekana 12.12.2008.

    Da,nije govno nego se pas posrao!Pa vidjela sam ga po njemačkim novinama slikan u raznim gay klubovima i sa mladim gay dečkima,ali to me ne smeta.Smiješne su priče,a to mi smeta,da nije bio gay.Neka se sad kada ga nema piše istina,jer prije je morao kriti.Gospđa Heider može ga pravdati i nijekati istinu,ali zna i ona tko je bio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare