To je to što me zanima!

Helikopter HRZ-a i članovi GSS-a spasili ženu na Dinari

Žena (57) je sa svojim suprugom nosila hranu životinjama na planini te je slomila nogu. Helikopter se spustio blizu mjesta nesreće i ozlijeđenu ženu odvezao u Split
Vidi originalni članak

Helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva upućen je u utorak u 15.34 sati u akciju traganja i spašavanja žene na Dinari, priopćio je MORH. U akciji je sudjelovalo i pet pripadnika HGSS-a. 

Oni su spasili pastiricu (57) koja je sa svojim suprugom nosila hranu životinjama na planini te je slomila nogu. Suprug je odmah pozvao pomoć. Zbog nepristupačnog terena u pomoć je stigao vojni helikopter, a za slučaj da joj on ne bi mogao pomoći zbog vjetra na teren je poslana i ekipa GSS-a iz Drniša. Helikopter se uspio spustiti blizu mjesta gdje je žena ozlijedila nogu te ju je nakon medicinskog zbrinjavanja odvezao u splitsku bolnicu, priopćio je GSS. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • HR1969 08.08.2012.

    Ovo bi trebalo biti sasvim normalno...ali što se tiče turista to bi se trebalo naplaćivati ...mi se ponašamo poput bogatuna a to nismo..Kad idete na putovanje u drugu državu savim normalno je da si uplatite putno osiguranje koje vas košta par €, jedino kad dolazite u lijepu našu sve je normalno i to se podrazumjeva da je besple...

  • Capafiori 07.08.2012.

    Auuuu, po ovom zvizdanu nositi hranu i vodu za blago u planinu, a tvrde nam uporno da smo loši gospodari. Ovaj tako malen, a tako velik članak govori o tome kakvi smo zapravo. Nadam se da će pastirica uskoro opet za svojim poslom, a ja joj od srca želim brz oporavak.

  • libeluli 07.08.2012.

    Hvala Bogu da je naša pastirica, a ne neka kao što sam mislio prije....

Komentiraj...
Vidi sve komentare