To je to što me zanima!

HEP dobio 1,5 milijuna eura za izradu projekta Zagreb na Savi

Ministar Branko Grčić želi potaknuti lokalnu samoupravu da iskoriste što više novca iz fondova te je za početak iduće godine najavio “road show” kroz Hrvatsku
Vidi originalni članak

HEP je dobio milijun i pol eura iz fondova EU za izradu studije isplativosti projekta “Zagreb na Savi”, kazao je koordinator projekta Leo Penović danas na sastanku ministara regionalnog razvoja i fondova EU Branka Grčića s predstavnicima gradova.

Grčić želi potaknuti lokalnu samoupravu da iskoriste što više novca iz fondova te je za početak iduće godine najavio “road show” kroz Hrvatsku da ih pomogne pripremiti.

Penović je kazao da će kroz studiju razraditi najbolju ideju projekta uređenja Save od slovenske granice do Siska, zaštite podzemnih voda, povećanja odteretnog kanala i uređenje plovnog puta do energetskog iskorištenja.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zeko mrkvica 09.12.2012.

    ma šta ne kažete da vam treba lova za prebijanje dugova ....a ono kaj plaćam za otpadne vode...a potok kraj kuće se više i ne vidi ko bu to uredil....kome vi pričate same bajke ..stvarno sta bahati do zla boga

  • zagi29 09.12.2012.

    Po koji puta?

  • zdrawe 08.12.2012.

    pazi pazi,, neko ce morat i vratit te novce kad dode opet evropska komisija i provjeri "ulaganja", to valjda ovaj zna..

Komentiraj...
Vidi sve komentare