To je to što me zanima!

HEP manipulira s čak 200 milijuna kuna od građana

Izvanredna revizija u HEP-u otkrila je da bivša uprava Ivana Mravka nije prosljeđivala novac koji su građani svaki mjesec plaćali za obnovljive izvore energije
Vidi originalni članak

Novac za obnovljive izvore energije koji građani plaćaju svaki mjesec na računu za struju, HEP nije prosljeđivao agenciji Hrvatski operator tržišta energije d.o.o. Kako javlja HTV, za dug od 200 milijuna kuna koji je nastao, a otkriven je izvanrednom revizijom, HEP je optužio bivšu upravu Ivana Mravaka. On nije želio komentirati optužbe. O postojanju duga agencija je obavijestila sve mjerodavne institucije. U sindikatu HEP-a pribojavaju se da se radi o tek jednom od brojnih dugova zbog neuređenog poslovanja tvrtke. U HEP-u su nedavno najavili poskupljenje struje za najmanje 17 posto.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Cooleech 28.02.2010.

    Imam za nas (narod) i za HEP par riči.. Za narod: Probudite se! Ugledajte se na Grke! To je narod! Za HEP: GAMADI! LOPOVI!!! Svi ste vi Ivan Mravak!!!

  • olnada 28.02.2010.

    Ima li u Hrvatskoj mjesto gdje se ne krade??????

  • crnilabud 28.02.2010.

    ... A KAJ JE sa onim da ćemo moći prodavati struju,ak mi ne treba,,,preko zime npr,,,il se mora svee privatitirati,,npr mojiih 20kwh,,treba muji u sarajvo preko zime i ja to prodam npr,,,jer ne trošim od app struju preko zime!!??

Komentiraj...
Vidi sve komentare