To je to što me zanima!

HEP poslao ovrhu sinjskom Vodovodu i Čistoći. Bulj poludio: 'Oni kao da su država u državi!'

Umjesto da ovdje u Cetinskoj krajini, zbog sliva rijeke Cetine koji proizvodi 40 posto hidroenergije u Hrvatskoj, imamo najjeftiniju vodu i struju oni svoju nesposobnost prebijaju preko leđa naroda, navodi Bulj
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj nakon što je doznao za ovrhu koju je HEP ELEKTRA poslala "Vodovodu i čistoći Cetinske krajine d.o.o" na iznos od 810.665,36 kuna poslao je poruku javnosti.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Umjesto sastanka, razgovora i dogovora o smanjenu cijene električne energije koju je HEP podignuo za 500 posto Vodovodu i čistoći, oni nam preko odvjetničkog ureda, bivšeg HDZ-ovog župana i svoga trabanta šalju ovrhu kao krvarinu narodu. 

Umjesto da ovdje u Cetinskoj krajini, zbog sliva rijeke Cetine koji proizvodi 40 posto hidroenergije u Hrvatskoj, imamo najjeftiniju vodu i struju oni svoju nesposobnost prebijaju preko leđa naroda, a HEP se ponaša kao država u državi.   

TUŽBA ZA KLEVETU Sud odbacio tužbu Stipe Mesića protiv Mire Bulja: 'Presuda je očekivana, Mesić je štetočina'

Podsjećam kako smo od travnja stalno tražili sastanke s Ministarstvom gospodarstva održivog razvoja i HEP-om, a s mojim traženjima upoznat je i premijer Plenković. Umjesto odgovora šalju nam OVRHU kao prijetnju investicijama, pokrenutim projektima, a u konačnici, ovom brutalnom krvarinom prijete uništavanjem naroda na ovim prostorima. 

Jasno ste nam ovim neodgovaranjem, glasnom šutnjom i ovrhom poručili da vam narod ovoga kraja ne znači ništa, a ja ću se za narod koji me izabrao boriti dok se ne nađe pravedno rješenje pa kud puklo da puklo - navodi Bulj u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Josipa R 12.07.2022.

    Trebalo je iskopčati vodovod i čistoću, kasnije ovrha.

  • deshru 12.07.2022.

    znači, zbog cetine bi trebali imati niže račune, a dugovi ne bi trebali biti ovršeni? vidim nije samo krš s kojeg je došao, već ga ima na ramenima....

  • arow 12.07.2022.

    Zakon je uvesti konkurenciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare