To je to što me zanima!

Heroin vrijedan 310 mil. kn je švercao u perilicama za suđe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na graničnom prijelazu 'Hamzabeyli-Lesovo' između Turske i Bugarske 'pao' je kamion hrvatskih registarskih oznaka u kojem je bilo čak 717,694 kg heroina
Vidi originalni članak

Na graničnom prijelazu 'Hamzabeyli-Lesovo' između Turske i Bugarske 'pao' je kamion hrvatskih registarskih oznaka u kojem je bilo čak 717,694 kilograma heroina. Jutarnji list piše kako je riječ o kamionu koprivničkih registracija koji je vozio Hrvat D.N. 

On je turskim graničnim policajcima rekao kako prevozi perilice za suđe i televizore koje je ukracao u Istanbulu. Rekao je kako mu je krajnja destinacija BiH. Policajci mu nisu povjerovali te su pregledali kamion i našli rekordnu količinu droge kojoj je ukupna vrijednost 310 milijuna kuna. U svakoj od izuzetih perilica bilo je na desetke paketa heroina. Nabrojali su ih ukupno 1400. Vozač je priveden i u pritvoru je. Zasad nije tražio konzularnu pomoć. U koprivničkoj tvrtki kojoj kamion prema natpisu na kabini pripada kažu kako su taj kamion prodali prije desetak dana  te kako s tim nemaju ništa. Kažu i da im je kupac platio pola od traženog iznosa za rabljeni teretnjak, a pola je trebao platiti početkom kolovoza, kad se vrati s puta i kada su trebali zaključiti posao do kraja. Stoga postoji, kaže, mogućnost da je kamion još uvijek registriran na njihovu tvrtku. Privedeni Hrvat bi, ako ga osude, mogao dobiti i do 10 godina zatvora.    

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 32

  • bezma 03.08.2013.

    Ne mogu vjerovati da bi običan šofer, imao toliko novca da se upusti u ovaj posao. Više instance, a on je u životnoj opasnosti, jer su uvjeti u Turskim zatvorima ravni paklu !

  • Mima Šiš 02.08.2013.

    E tako se "pere" novac , doslovno....

  • korisnicko ime je zauzeto 02.08.2013.

    samo nebo zna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare