To je to što me zanima!

Heroj Josip vratio se kući iz bolnice: 'Još uvijek me boli...'

Josip je prije tjedan dana zaustavio lopova koji je pokušao ukrasti auto. Ovaj je zapucao i pogodio Josipa u prsni koš. Nasreću, operacija je dobro prošla i Josip se vratio obitelji
Vidi originalni članak

Heroj iz zagrebačke Čistoće Josip Smiljčić u ponedjeljak je pušten iz bolnice gdje je proveo sedam dana otkako ga je ranio kriminalac koji je pokušao ukrasti auto. Podsjetimo, Josip je s dvojicom kolega dijelio nove kante na Bukovačkoj cesti kada su Josipovi kolege primijetili kradljivca koji je razbio staklo na nečijem autu. 

- Počeo je tuliti alarm i lopov je pokušao pobjeći - prepričava nam Škada. Lopov je bježao u smjeru Josipa vozeći bicikl, a kolege su viknule: 'Ulovi ga, ulovi ga! Lopov, lopov!'. Josip je nije ni trenutak zastao, nego se spremno bacio na kriminalca, srušio ga i svladao - ispričao nam je Renato Škada rukovoditelj voznog parka Čistoće koji je posjetio Josipa u bolnici te mu je on prepričao što se dogodilo. 

- Sjedi dolje! Čekaj tu policiju! - vikao je Josip no lopov se opirao, izvadio pištolje te zapucao. Jedan metak prošao je Josipu kraj uha, drugi ga je pogodio u grudni koš. Izgubio je svijest. Josipa su prevezli i operirali u Kliničkom bolničkom centru Zagreb i operacija je dobro prošla. 

U ponedjeljak je u razgovoru za RTL Josip potvrdio da je dobro i da se vratio kući. 

- Obitelj mi je na prvom mjestu i glavno da sam živ - rekao je i potvrdio da ga još boli. Za suprugu, koja je trudna s drugim djetetom, rekao je kako ga nije kritizirala za hrabri čin. Poručio je, na posao se želi vratiti čim prije. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • budalajlama 04.02.2020.

    Nadam se da će sada postupiti po zakonu Leke Dukađinija (nije da ga nagovaram, ali kad je već u fahu)

  • brocker 04.02.2020.

    heroju,drugi put gledaj svoja posla,za ovakve akrobacije su drugi plačeni,imaš obitelj misli na njih...

  • mrTrobec 04.02.2020.

    Nije heroj koji skače pred cijev pištolja nego budala

Komentiraj...
Vidi sve komentare