To je to što me zanima!

Heroj napada u Parizu: Skočio pred ženu, spasio ju i poginuo

Ludovic Boumbas bio je u kafiću u kojem je njegova prijateljica slavila rođendan. Skočio je ispred jedne žene. Pogodio ga je metak i poginuo je. Žena je ranjena
Vidi originalni članak

Ludovic Boumbas poginuo je u napadu u Parizu dok je pokušavao spasiti ženu. U trenutku napada bio je na proslavi rođendana svoje prijateljice. Houda Saadi (35) je slavila u kafiću "La belle equipe". Radila je u susjednom kafiću kao konobarica, a na proslavili je bilo desetak ljudi. 

Kada je napadač uletio i počeo pucati, Ludovic, mladić porijeklom iz Konga, je skočio ispred Chloe Clement kako bi je zaštitio. Ludovic je poginuo, a žena je teško ozlijeđena i u bolnici je. Houda (35) i njezina sestra Halima (36) poginule su u napadu. Braća Khaled i Bashir su im pokušali pomoći, ali su im umrle na rukama. 

U napadu u kafiću ubijeno je 19 ljudi. Ludovic je radio za FedEX, a njegovi prijatelji kažu da je obožavao putovati i da je bio dobar čovjek. Halima koja je rođena u Tunisu bila je majka dvoje djece stare tri i šest godina, piše Daily Mail.   

Idi na 24sata

Komentari 61

  • senjska_ruka 18.11.2015.

    Dobar dio zivota, proveo sam medju wahabbijama, kako god okrenes uvijek se vracaju na onu njihovu knjigu koja govori o spaljivanju nevjernika i milostivom Allahu. Islam i ostatak svijeta su nekompatibilni. Vjerujem mu samo ako je shia, sunni nikad. Povrh toga medju njima je stvorena neka klima ko kod nas prije rata, kad se prica o junastvu i smrti za vise ciljeve, jedno bolesno stanje koje smrdi na rat i mirise na krv. Pogledajte utakmicu Turska -Grcka, na minuti sutnje za Pariz Turci uvizde i vicu "Allahu Akbr". Bolesno. Kvragu, eto ti 3. svjetski na vratima. Jasno balije ce popusit. Ima ih brojcano, mobilni su (e ovo nekom moram objasnit, sjetite se Krbave i akindzija, ISISa i Land Cruisera, nista se nije promijenilo u nacinu zadnjih 1000 g, ista taktika, krvave posljedice, na Krbavi je na isti stos palo 20000 Hrvata a rezali su im mahom noseve i poneku glavu) i to je sve sta imaju. Krv za krv.

  • 17.11.2015.

    Od cijelog kafića samo Chloe ima europsko ime....

  • RiMare 17.11.2015.

    Respect!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare