To je to što me zanima!

Heroja obrane Dubrovnika priveli za silovanje Čehinje

Zbog sumnje da je silovao 16-godišnjakinju iz Češke priveli su Cvijetu A. (39) u subotu. On je za ratne uspjehe u obrani grada više puta odlikovan
Vidi originalni članak

Cvijetu A. (39) iz Molunta prijavili su zbog osnovane sumnje za silovanje češke državljanke (16) u subotu u Konavlima. Maloljetnica je boravila u privatnom apartmanu s jednom odraslom osobom u Moluntu. Silovanje je prijavila u subotu u 6 sati policiji na Grudi u Konavlima. Navela je da ju je silovao nepoznati muškarac. Potom je policija počela traganje za počiniteljem, koji je uhićen poslijepodne i doveden na krim-obradu. Priveden je u nedjelju istražnom sucu u Dubrovniku.
Cvijeto A. je hrvatski branitelj odlikovan više puta za svoje ratne uspjehe. Jedan je od malobrojnih heroja u borbama na brdu Srđ 1991. godine kada je spriječeno zauzimanje tvrđave Imperijal ključne točke za obranu Dubrovnika. Nakon razvojačenja jedno vrijeme je radio kao zaštitar konvoja u Iraku.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • vozac 12.07.2009.

    slažem se sa tobom hellbani neka kažu šta su oni koji pljuju po drugima i gdje su oni bili kad se je hrvatska branila ? u podrumima ili u srbiji.

  • Beauty Ass 05.07.2009.

    @HellbAni Dobro znam što se po gradu priča jer osobno znam osobu koja ga vrlo dobro zna, zna što je radio za vrijeme rata. Uglavnom, od tog \"heroja\" ništa novo.... Znam da istina boli, ali što se može.

  • dlovnicki 05.07.2009.

    ako je silovao po meni moze sa svojim ordenjem obrisati guz-icu...njegvo mi herojstvo nista ne znaci ako je hebeni pedofil i silovatelj...moze crknuti iza resetaka..samo molim gospodina predsjednika Mesica da i njega ne pomiluje samo jer je \"heroj\"...l

Komentiraj...
Vidi sve komentare