To je to što me zanima!

Heroji spasili dvoje ljudi: 'Auto je bio potopljen, a nitko nije izlazio. Brzo smo skočili u vodu'

Slučajno sam se našao na mjestu događaja jer znam da nakon svake jače kiše taj podvožnjak poplavi. I kada sam došao tamo već je jedan auto bio potopljen, ispričao nam je jedan od heroja
Vidi originalni članak

Dva heroja spasili su putnike koji su zaglavili ispod podvožnjaka nakon obilne kiše koja je satima padala na području Slavonije i Baranje. 

Vozači nisu mogli izaći iz automobila pa su policijski službenik i vojnik su skinuli odjeću, uskočili u vodu i izvukli ih. Domagoj Gujčić, policijski službenik koji je u tom trenutku bio na intervenciji, te Goran Kresić koji se tamo našao slučajno. 

POGLEDAJTE VIDEO: Potopljen podvožnjak u Belom Manastiru 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Slučajno sam se našao na mjestu događaja jer znam da nakon svake jače kiše taj podvožnjak poplavi. I kada sam došao tamo već je jedan auto bio potopljen, a za njim je došao i drugi koji je zapeo par minuta nakon prvog - rekao nam je Goran koji nije bio sam na mjestu događaja već je s njim bio i Domagoj Gujčić, policijski službenik koji je u tom trenutku bio na intervenciji.

Kada su shvatili da se razina vode diže jako brzo, a nitko ne izlazi iz auta, skočili su u vodu.

VIDEO: POPLAVA U BELOM MANASTIRU Poplavio podvožnjak, dvoje je ljudi zaglavilo u autima. Vojnik i policajac su ih uspjeli izvući van

- Odmah smo krenuli izvlačiti osobu iz auta koji je već bio gotovo cijeli pod vodom. Nakon što smo izvukli prvu osobu, krenuli smo prema drugoj, a policajac je dopratio drugu osobu iz drugog vozila do ceste - ispričao nam je detalje događaja jedan od dvojice heroja.

Portal Slavonija.info objavio je i ustupio nam dramatične fotografije spašavanja na kojima se vidi kako dvojica heroja izvlače zarobljene ljude iz njihovih automobila. 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Zmar117 17.07.2021.

    Ponekad se stiće dojam da je sigurnosi sustav u Hrvatskoj servis za zaštitu bogatih..No ovakve stvari nam govore da pripadnici tog sustava vode brigu i o tzv "malom čovijeku"...

  • pijevac 17.07.2021.

    bravo momci

  • 17.07.2021.

    A koji to IQ imaju ta dvojica uopče?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare