To je to što me zanima!

HGK je za Vidoševića kupovao terence za privatne svrhe?

Skupocjena vozila HGK je počela kupovati nakon što je Vidošević kupio zemljište u Gorskom kotaru. Prvo je koristio Mitsubishi Pajero pa Land Rover i onda Mercedes
Vidi originalni članak

Nakon što je Nadan Vidošević kupio zemljište u Gorskom kotaru, Hrvatska gospodarska komora navodno je počela kupovati skupocjene aute kojima je on odlazio na gradilište kod mjesta Hlevci.

Za privatne svrhe prvo je koristio terenac Mitsubishi Pajero, zatim Land Rover, a onda i Mercedesov terenac

HGK-u, prema tvrdnjama sugovornika Večernjeg lista, terenska vozila ne trebaju i ona su kupovana za Vidoševićeve odlaske u Gorski kotar. Za radove na imanju navodno su korišteni i kombiji HGK. 

Osim toga, Vidoševiću je za poslovne potrebe na raspolaganju uvijek bila i luksuzna limuzina

Vidošević nije jedini koji je službene aute koristio za privatne svrhe. To je činila i njegova 'desna ruka' Zdenka Peternel koju se danas sumnjiči za izvlačenje 32 milijuna kuna iz HGK. 

>>> Predsjednik HGK-a na pitanje o ostavci: Ne treba se žuriti

Idi na 24sata

Komentari 90

  • aonio 30.10.2013.

    E tu ga podržavam!!! Puno je eftinije bilo kupit terenac nego da su mu kolege iz HAC-a izgradile cestu do vikendice...

  • Zorba 30.10.2013.

    On je lipo uhitija nauk svojih roditelja - otac Ante i mama Maija su slipo sluzili komunistima uz veliku korist, a Nadan se na vrime priklonija HDZ (tome necemu sto se voli predstavljati strankom) i sto drugo se moglo ocekivat nego, lopovluk, uz srdacan osmjeh...

  • Zorba 30.10.2013.

    Ma ja ne bi da se ljutimo na Vidosevica jer citam da ga je Franjo jako volio i cesto ga je znao ocinski ustipnuti za obrazice...Pa velim, kaj je on kriv!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare