To je to što me zanima!

HGSS objavio kako su spašavali ženu na Krku: 'Bila je iscrpljena i dezorijentirana, ozlijeđena'

Odmah po dojavi na teren je izašlo 12 članova HGSS stanice Rijeka sa tri vozila. Pružili su joj medicinsku pomoć, nakon čega je uslijedio transport nosiljkom do ceste gdje su je predali Hitnoj pomoći
Vidi originalni članak

Hrvatska gorska služba spašavanja, stanica Rijeka, obavila je na svom Facebooku fotografije spašavanja misteriozne žene na Krku. Podsjetimo, radi se o ženi staroj otprilike 60 godina i tečno govori engleski, no ne zna tko je niti kako je završila na obali. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako javlja HGSS, poziv za pomoć je došao u 9 ujutro. Par koji je sa ženom uspostavio kontakt bio je na manjem plovilu u blizini plaže, ali joj nisu mogli prići. Za 24sata progovorili su o dramatičnim satima

HGSS u priopćenju navodi kako su ženu zatekli iscrpljenu s lakšim tjelesnim ozljedama. Bila je dezorijentirana. Odmah po dojavi na teren je izašlo 12 članova HGSS stanice Rijeka sa tri vozila. Pružili su joj medicinsku pomoć, nakon čega je uslijedio transport nosiljkom do ceste gdje su je predali Hitnoj pomoći. Akcija je završila nešto poslije 11 sati. 

EKSKLUZIVNA ISPOVIJEST Oni su spasili misterioznu ženu na Krku: 'Mahala nam je i na engleskom vikala: Pomozite mi'

Podsjetimo, o ženi na Krku su se raspisali i svjetski mediji, no informacija o njezinom identitetu zasad još uvijek nema. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • JohnTheRipper 21.09.2021.

    Da je naša, nebi bilo ni jedne objave...Ali pošto priča Engleski VIP.

  • 09051959ve 21.09.2021.

    Strani mediji su također objavili tu istu fotografiju, ali očito ju nitko još nije prepoznao. 

  • 21.09.2021.

    Netko se htio rješiti na čudan način.

Komentiraj...
Vidi sve komentare