To je to što me zanima!

HGSS opet osvaja društvene mreže kampanjom: 'Pitali smo AI kako izgleda neinteligencija'

HGSS-ovci su poručili svima da se dobro opreme za put u planine te da umjesto novinskih stupaca ispunjavaju albume s uspomenama
Vidi originalni članak

Hrvatska gorska služba spašavanja već godinama na društvenim mrežama briljira svojim kampanjama u kojim upozoravaju goste, ali i domaće na opasnosti koje vrebaju i kako se zaštiti da ne bi po vas morao dolaziti upravo - HGSS.

- Napravili smo malo istraživanje i pitali umjetnu inteligenciju kako izgleda neinteligencija - napisali su uz fotografiju muškarca na vrhu planine koji drži luftić, a na nogama ima tek japanke.

HGSS-ovci su poručili svima da se dobro opreme za put u planine te da umjesto novinskih stupaca ispunjavaju albume s uspomenama.

Novu kampanju naslovili su 'AI' Pamet u glavu! kao igru riječ s umjetnom  inteligencijom.

U komentarima se javio niz oduševljenih pratitelja. Jedan je čak postavio svoju fotografiju kako nosi luftić na planinu, a iz HGSS-a su mu poručili da njihov broj postavi na brzo biranje.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • WifeTookMyDoggo 18.07.2023.

    Pff Fejk, takva gromada nikad NIKAD ne bi išla planinariti dalje od frižidera...

  • Pohano čvarci 18.07.2023.

    Stalno traže pažnju

  • Šipumiloma 18.07.2023.

    Mislim da bi puno brže ovi "inteligentni" shvatili kad bi im se ispostavio račun za izvršene usluge zbog neadekvatne opreme s kojom su zaglavili u planini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare