To je to što me zanima!

HGSS-ovci našli tijelo nestalog muškarca pokraj Samobora

Tijelo čovjeka pronađeno je u 8.35 u blizini kuće, a nakon transporta tijela do makadmaskog puta, ono je u 11.10 predano policiji te je prevezeno na obdukciju
Vidi originalni članak

Članovi HGSS-a iz stanice Samobor pronašli su tijelo muškarca za kojeg se vjeruje da se radi o osobi čiji je nestanak u petak prijavljen u popodnevnim satima.

GSS Stanica Samobor dobila je dojavu o nestalom muškarcu oko 17. 30 sati, a nakon prikupljenih informacija uputili su se u pretragu terena. Ubrzo je pronađeno tijelo osobe koja odgovara opisu nestalog muškarca.

Muškarac star 42 godine zadnji put je viđen 26. lipnja u blizini obiteljske kuće i od tada mu se gubi svaki trag te nije imao kontakt s obitelji ni prijateljima. 

U potrazi je sudjelovalo oko stotinu osoba, a snage su udružili članovi HGSS-a, policije, Vatrogasne zajednice Grada Samobora i Svete Nedelje, lovci te mještani i prijatelji.

Tijelo osobe pronađeno je u 8.35 u blizini kuće, a nakon transporta tijela do makadamskog puta, ono je u 11.10 predano policiji te je prevezeno na obdukciju, čime je završena akcija traganja i spašavanja, izvijestili su iz HGSS-a.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • svanuće 06.07.2013.

    Što se zapravo dogodilo ?

  • AgentinhoAgentov 06.07.2013.

    kako se zove?

Komentiraj...
Vidi sve komentare