To je to što me zanima!

HGSS-ovci već treći dan bez uspjeha tragaju za Slovencem

Miroslav P. nestao je na brdu Sveti Ilija iznad Orebića. GSS-ovci su u nedjelju potragu nastavili još jačim intenzitetom, a uključili su se i pripadnici DVD-a i policije
Vidi originalni članak

Slovencu Miroslavu P. koji je nestao na brdu Sveti Ilija iznad Orebića ni treći dan potrage nema traga.

Iz HGSS-a su obavijestili da se potraga u nedjelju ujutro nastavila još jačim intenzitetom. U 5 sati se šest timova HGSS-a sa psima pridružilo dvjema ekipama koje su tijekom noći boravile na planini. Potražni psi zbog velikih vrućina nisu učinkoviti na duže vrijeme pa se potraga pojačava u jutarnjim i večernjim satima. 

Ekipe pretražuju vršni dio planine, kao i litice Svetog Ilije. Dvije ekipe iz Ogulina će se užetima spustiti po strmim stijenama i pretražiti ih. Potraga će se prošiti i na nova područja jer se ne zna je li možda nestali Slovenac skrenuo s neke od staza, kao ni je li uopće prema vrhu išao planinarskim prilazima. 

Potrazi su se priključili i pripadnici DVD-a Orebić te interventna policija. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • cviticcvitic 16.07.2012.

    Naplatiti mu sve, kao i ostalima sličnim kretenima, pa mu neće drugi put pasti napamet praviti sranja. Treba od svakog ovakvog najprije zatražit kreditnu karticu kao polog pa tek onda u spašavanje. Slovenci bi tako napravili.

  • pajo i čkalja 15.07.2012.

    MA BAJA JE VEĆ NEGDJE U DEŽELI, U HLADU ČEŠE JAJA I CEREKA SE NAŠEM GSS-U KAKO GA TRAŽE JER TUDI TUKAJ NI SLOVENIJO!

  • zdravkomamic_1 15.07.2012.

    ako je istna sto stoji u clanku a vjerujem da je, nije mi jasno zasto ga uopce traze?????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare