To je to što me zanima!

Hillary Clinton u Egiptu: Zvali 'Monicu' i gađali je rajčicama

Prosvjednici su gađali rajčicama njezinu kolonu automobila, a skandirali su joj "Monica, Monica", aludirajući na aferu njezina supruga Billa s Monicom Levinsky
Vidi originalni članak

Hillary Clinton u nedjelju je posjetila Egipat, a prosvjednici su gađali rajčicama kolonu automobila u kojoj se ona vozila. Osim toga, skandirali su joj "Monica, Monica", pozivajući se na aferu njegova supruga Billa Clintona s Monicom Levinsky. 

Clinton je u nedjelju prvi put posjetila Egipat nakon izbora u toj zemlji. Tijekom vožnje kroz Aleksandriju Clinton je čuvao veliki kordon policije, a jednog egipatskog službenika je prosvjednik pogodio rajčicom u lice, javlja Daily Mail.

Hillary Clinton održala je govoru u novootvorenoj zgradi američkog veleposlanstva u Egiptu.

- Samo želim istaknuti kako se SAD ne miješaju u egipatsku politiku. Čak i da se moja zemlja i može miješati, to ne bi napravili - rekla je Clinton. 

S državnim dužnosnicima Egipta američka državna tajnica razgovarala je o tranziciji Egipta u demokraciju i o poteškoćama koje novi režim donosi. Osim toga, istaknula je i kako je važno poštivati prava manjina i žena u zemlji.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • SkoroSveznalica 16.07.2012.

    Ma to su reklamirali tomato :)

  • astra24 16.07.2012.

    ak nemaju ništ drugo nego iz naftalina vade "Moniku"onda su zbilja jadni

  • vidum 16.07.2012.

    Ne dajte se Egipćani! Steraj to ...... što bi rekao Škoro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare