To je to što me zanima!

Himmlerova kćer (81) zalaže se da se 'nacistički duh ne gasi'

Gudrun danas radi s neo-nacistima, a kaže kako pomaže u provođenju nacističkog režima. Daje savjete grupi sljedbenika neo-nacista, a pomaže i financiranju pokreta
Vidi originalni članak

Gudrun Burwitz, kćer jednog od najmoćnijih ljudi nacističke Njemačke, Heinricha Himmlera, danas ima 81 godinu, a još se zalaže da to da se 'nacistički dug ne ugasi'. Oduvijek se divila svom ocu za kojeg je vjerovala da je dobar čovjek. Gudrun danas radi s neo-nacistima, a kaže kako pomaže u provođenju nacističkog režima. Osim što daje savjete grupi sljedbenika Neo-nacista, Himmlerova kćer pomaže i financiranju tog pokreta. Postala je i 'baka' novoj generaciji Nacista, piše Daily Mail. 

- Gudrunina udruga nije samo vezana za oživljavanje nacističkog poretka, već pomaže i financiranju neo-nacista - kazala je povjesničarka Andrea Roepke. Gudrun danas živi u Münchenu sa svojim suprugom, a trenutačno se bori za to da Klaasa Carela Fabera (89) ne izruče iz Njemačke u Nizozemsku zbog ratnih zločina u 2. svjetskom ratu. Muškarca su optužili za hladnokrvno ubijanje Židova na području Nizozemske. Bio je član SS-a. 

Himmlerovu kćer prozvali su 'Princezom Nacizma', a istaknula je kako ni kod kuće nikada ne priča o poslu.

- Nikada ne pričam o svom poslu, a samo radim što mogu dok mogu - kazala je Gudrun za Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • Nesvrstani_1 19.06.2011.

    Odluke svjetskih vođa ondašnjega vremena stvorile su uvjete za pojavu Hitlera. Danas je situacija slična prema Arapima i tamo se javljaju kontraši velikima. Sankcije rađaju otpor, a sve je masovniji. Kroz zalaganje ove žene vidi se da slična politika danas živi od strane njihovih žrtava, znači nije ugašena.

  • user_68632 19.06.2011.

    Umjesto da se Hrvati drže skupa i da budu složni, vi se razjedinite i izvrijeđate oko jednog članka u novinama. Što bi još sve bilo za pročitati da admin ne obriše uvrede...? Zato nam i je tako u državi, što nitko ne poštuje tuđe mišljenje i što svatko slijepo vjeruje da je baš on u pravu, a da su svi ostali glupe neškolovane budale. I mi se nadamo napretku? Kojem napretku, pa mi se u ovih 20 godina nismo sa mjesta pomakli... Sramota.

  • Feel 19.06.2011.

    Svim pametnim ljudima ovdje, koji nemaju pametnijeg posla nego prosipati svoju "pamet" i vrijedati, te one koji se vode za onim "cilj opravdava srestva" toplo preporucam za pocetak knjigu Mein Kampf, Tko je financirao Hitlera, te Mussolinijevu monografiju jer se iz nje takoder puno saznaje o nacizmu. Kada procitate te tri knjige za pocetak, onda mozete komentirati nacizam i Hitlera. Takoder toplo preporucam da posjetite Ausvic, imate divnih slika, soba sa divnim "uspomenama" na nacisitcki rezim. Kada to sve pogledate (a da to sve pogledate i procitate nemorate imati previse pameti ni škole, samo malo razuma i dobre volje), onda se izjasnite tko je koga, zasto, i sta je dobro a sta lose. Sramite se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare