To je to što me zanima!

Hitna pomoć 'pokupila' ženu kod izlaza Zaprešić na A2

Žena je, kako kaže naš čitatelj, izašla iz naplatne kućice kako bi Hitnoj podigla rampu, ali ju je vozilo u sekundi "pokosilo". Neslužbeno doznajemo kako se nalazi izvan životne opasnosti
Vidi originalni članak

U nedjelju u 16.15 sati na autocesti A2 nakon izlaza Zaprešić vozilo Hitne pomoći pokupilo je ženu (37), navodno djelatnicu na naplatnim kućicama, koja im se spremala podići rampu. 

- Taman smo joj dali za naplatu cestarine, krenuli dalje, a nakon nekoliko sekundi čuli smo jak udarac. Noge su nam se odsjekle -  prepričava nam čitatelj. Žena je, kako kaže, izašla iz naplatne kućice kako bi Hitnoj podigla rampu, ali ju je vozilo u sekundi "pokosilo". 

- Odmah smo pozvali policiju. Djelatnici Hitne su je na mjestu oživljavali pola sata - rekao je te dodao kako je ususret dolazila druga Hitna pomoć koja je prevezla ženu u bolnicu. Neslužbeno doznajemo kako se nalazi izvan životne opasnosti, ali je teže ozlijeđena. 

Idi na 24sata

Komentari 102

  • borninCroatia 30.10.2017.

    Kao dugogodišnjem djelatniku Hitne, jako mi je žao oboje,i hvala Bogu da nije i gore završilo.U svakom slučaju opreza nikad dovoljno,najbolje je sva kola opremiti Encom, i ne zaboraviti na stroga pravila ponašanja u prometu, koja vrijede za sve..

  • DanijelaFilipec 30.10.2017.

    Čitam komentare i nevjerujem!Nemojte osuđivati nikoga jer niste bili na mjestu događaja.Niti je vozač htio udariti ženu niti je žena htjela biti udarenaMoje dijete je bilo u toj hitnoj sa potresom mozga i trebalo ga je hitno prebaciti u Klaicevu.nesretna zena nam je doslovno iskocila pred auto..jako mi je zao te gospođe al eto hvali Bogu nije u životnoj opasnosti ima samo strganu potkoljenicu..

  • crni2012 30.10.2017.

    Cekaj oni su jurili na autoput po nekoga i sad je taj netko mozda rip ili mozda nije jbt takva hitna

Komentiraj...
Vidi sve komentare