To je to što me zanima!

HKS-ovac iz Dubrovnika Pero Ljubišić iznenada preminuo

Ljubišićevu iznenadnu smrt je potvrdila, duboko potresena, predsjednica HKS-a i zastupnica u Europskom parlamentu Ruža Tomašić
Vidi originalni članak

Pero Ljubišić, predsjednik dubrovačkog ogranka Hrvatske konzervativne stranke, preminuo je iznenada u nedjelju u Zagrebu te su mu konzervativci, koji su se okupili na Općem saboru stranke, minutom šutnje odali počast.

Ljubišićevu iznenadnu smrt Hini je potvrdila, duboko potresena, predsjednica HKS-a i zastupnica u Europskom parlamentu Ruža Tomašić.

"Odanog i dragog prijetelja" Ljubišića, 680 nazočnih konzervativaca prisjetilo se i njemu najdražom pjesmom "Croatio, iz duše te ljubim".

Konzervativci u nedjelju biraju novo stranačko vodstvo. Na njihov skup došli su izaslanici HDZ-a, HSS-a, Stranke rada i solidarnosti Milana Bandića, HSP-a i dr.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Zorba 06.06.2016.

    Pero Ljubisic je bija dobar covik. Pamtim ga kao uzoritog sekretara SK, ne smin reci di, ali bija je zaista dobar u svakom pogledu. Dobar drug i cestit komunista. Pocivao u miru Pero prijatelju!

  • piramida 05.06.2016.

    Da je ruzavi petrova vise sve bi bilo bolje nebi se borili sa ostacima pradrustva a ni sa iseljenistvom nego obrnuto bili bi druga svicarska ,ali je sotona stalno prisutna i neda nikako naprid , moj narode boga molite za nasu hrvatsku.

  • ketronplus 05.06.2016.

    Ja sam sam za HDZ ali,sam misljenja dabi bilo najbolje i da Gosp Karamarko i gosp. Petrov, daju ostavke,Agospodin Oreskovic da ostane jer on se vec i dokazao daje sposoban..

Komentiraj...
Vidi sve komentare