To je to što me zanima!

Hladnim oružjem oteo avion u kojem su bili iranski političari

Napadač je naoružan "hladnim oružjem" prijetio je kako je na letu eksploziv te pokušao preuzeti komandu, no u tome su ga spriječili zaštitari koji su ga uhitili
Vidi originalni članak

Zaštitari zrakoplovne kompanije Iran Air svladali su i uhitili muškarca koji je pokušao oteti avion u kojem su bili iranski parlamentarci. Avion je letio iz Teherana u Damask, a napadač je otmicu pokušao samo nekoliko minuta prije slijetanja u sirijsku prijestolnicu. Naoružan "hladnim oružjem" prijetio je kako je na letu eksploziv te pokušao preuzeti komandu, no u tome su ga spriječili zaštitari. Još nema podataka o ozlijeđenima u incidentu, kao niti je li u zrakoplovu doista bila bomba. Iranska novinarska agencija Fars prenosi da je napadač vjerojatno mentalni bolesnik, no postoji mogućnost i da je član neke grupacije. Parlamentarci su putovali na u Siriju putovali na konferenciju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • komentator s marsa 28.11.2010.

    bitno da u naslovu pise da ga je oteo!!! ocete vec poceti pisati naslove koji barem negovore susprotno od vjesti... NASLOV: OTELI... TEKST: SPRJECILI OTMICU!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare