To je to što me zanima!

Hladnokrvni ubojica djece u zatvoru plakao za psom

Hladnokrvni monstrum Ian Huntley (30), koji je ubio dvije 10-godišnje djevojčice, plakao je kao malo dijete kad je saznao da mu je uginuo pas
Vidi originalni članak

Ian Huntley služi dvije doživotne kazne u britanskom Frankland zatvoru, a "slomio" se tek kad ga je nazvala djevojka Maxine Carr i rekla mu da je dala uspavati kućnog ljubimca.
- Ubio je dvoje djece i uopće se ne kaje zbog toga, a onda mu ugine pas i roni suze - kazao je šokirani čuvar. Dvije djevojčice, Jessica Chapman i Holly Wells, nestale su 4. kolovoza 2002. dok su se igrale ispred kuće u Sohamu. Policija je našla njihova poluraspadnuta trupla nakon šest dana. Ubrzo su uhitili njihovog školskog podvornika Iana Huntleyja, koji je naposljetku i priznao ubojstvo. Djevojčice je pokupio autom i odvezo kući. Rekao je da je Holly umrla jer je pala, a Jessicu je zadavio kako ne bi mobitelom pozvala majku.
- Da Jessica nije urlala, izašla bi živa iz moje kuće. Govorio sam joj da zašuti kako bih mogao razmišljati, a ona je samo ponavljala: 'Ti si je gurnuo! Ti si je gurnuo!' - prizano je misleći na "pad" koji je Holly doživjela u kupaonici. Također je kazao kako je i njegova ljubavnica sudjelovala u zločinu te da mu je predlagala da zapali trupla. Na sudu to nisu dokazali pa je Maxine Carr dobila samo 21 mjesec zatvora zbog davanja lažnog alibija Iani na sudu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • loly0 20.02.2008.

    ma bi ja njega prvo mucila pa u smrt...a jadnik place za psom!? ma bi ja njega spalila zivog tako da bi plakao za sebe gad prokleti..

  • 19.02.2008.

    U cijeloj prici nesto smrdi...............

  • Ćofi 15.02.2008.

    Gmolak, ma kakve 3 godine - žalba + \"dobro vladanje\" + pomilovanje = 1 godina max (ako i tolko), to je hrvatska. Ja bi sve pozatvarao do kraja života,ali kaže vođa države \"e neće ići to tako\" i ništ od toga. Ostajemo na tome da zločinac ima više prava nego žrtva. Meni je čudno da u ovakvoj zemlji nema više situacija gdje ljudi uzimaju zakon u svoje ruke, jel je to ono na šta cilja ovakva država...Bilo mi je smiješno kad mi je policajac jednom rekao \"Ovako, nas zovete na kraju, prvo probajte sami riješit problem...\". Ja sam ga htio ošamarit,ali to ne bi pomoglo pošto je sistem takav,sje*an ! U kur*u !!! ...A šta se tiče teme, ovakve ljude ne zovu psihopati bez raloga, stoga me njegova reakcija uopće ne čudi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare