To je to što me zanima!

Hloverka prijavila Šprajca i Stankovića zbog gostiju?

Razlog prijava su Šprajcovo ugošćavanje Zorana Milanovića, predsjednika SDP-a te Stankovićevo pozivanje u goste novinara Tomislava Klauškog
Vidi originalni članak

Hloverka Novak-Srzić je u ponedjeljak protiv Zorana Šprajca i Aleksandra Stankovića podnijela prijave Etičkom povjerenstvu HTV-a, neslužbeno doznaje Jutarnji list. Razlog su Šprajcovo ugošćavanje predsjednika SDP-a Zorana Milanovića u Dnevniku i Stankovićevo pozivanje u goste novinara Tomislava Klauškog. Novak-Srzić se ne slaže sa izborom i načinom prezentacije ovih gostiju. Glavna urednica informativnog programa prvo se protivila, a zatim je odobrila Klauškovo gostovanje. Također je tvrdila da je nitko nije obavijestio da će Milanović gostovati u Dnevniku, jer u protivnom ona to ne bi odobrila. Šprajc je to demantirao, te je izjavio kako je Hloverka sama dočekala i ispratila Milanovića.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • trešnja 19.01.2010.

    Metla je već nestrpljiva....

  • Huck 19.01.2010.

    ... intrige u zakulisju poput tebe!

  • Huck 19.01.2010.

    Baš me zanima , što ima zločesta Hlo protiv gosta Klauškog (naprimjer) kad je statistika pokazala da je gledanost baš potonje emisije Nedeljom u 2 bila rekordna. Mislim da su gledatelji rekli više od nje! Kada bi bila gledanost vrlo niska ili nikakva, onda bi mi bilo jasno da Hlo kao glavna urednica prijavljuje urednika emisije kao nesposobnog! Ovako , draga Hlo bolje da šutš! Vrijeme ti je da ideš u mirovinu. Pusti ljude da rade svoj posao a ne intrigeu zakulisju! !

Komentiraj...
Vidi sve komentare