To je to što me zanima!

Hloverki je pozlilo nakon što su joj rekli da ju miču sa TV-a?

Dorotea Lazanin-Jelenc, glasnogovornica HRT-a, kazala da je Hloverki Novak - Srzić u utorak predvečer pozlilo te zato neće voditi emisiju "Otvoreno" ovaj utorak
Vidi originalni članak

Umjesto Hloverke Novak-Srzić emisiju "Otvoreno" na HTV-u u utorak će voditi Sandra Križanec. Dorotea Lazanin-Jelenc, glasnogovornica HRT-a, kazala da je Hloverki Novak - Srzić u utorak predvečer pozlilo. Jutarnji list javlja kako je Hloverki doista pozlilo, ali nakon višesatne rasprave s Draženom Miočićem, v.d. glavnim urednikom Informativnog programa HTV-a koji joj je navodno prenio želju šefova da se na neko vrijeme skloni s malih ekrana. 

To je bilo tri sata prije emisije koju je trebala voditi te se onda počela tražiti i njena zamjena. Ipak, HTV to opovrgava te ističe da je razlog Hloverkinog izostanka zdravstvene prirode.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 56

  • MAX 2010 28.12.2011.

    Nije ona jedina Makaranka s putrom na glavi i rukom u HTV-ovom džepu.Stiču li se konačno uvjeti za novogodišnje pospremanje na HRT-u, ako da, DORH-u treba autobus za prijevoz do remetinecstrasse. I Bog nadam se ne oprašta jer su ZNALI što rade!

  • ZdravkoMartinovic 28.12.2011.

    To je kod nas normalno, smjena vlasti nepoželjni odlaze.

  • mika_h 28.12.2011.

    tko vioko leti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare