To je to što me zanima!

HNS će tražiti više od 16 mlrd. kuna zbog reforme obrazovanja

HNS smatra da će biti potreban dodatni novac upravo zbog reformi koje se planiraju. Kurikularna reforma se od jeseni počinje provoditi eksperimentalno u 72 škole
Vidi originalni članak

Vrh HNS-a se sastao s minstricom znanosti i obrazovanja Blaženkom Divjak i njenim timom u Zagrebu u poznatom hotelu, a sastanak je bio zatvoren za javnost. Na sastanku je bio i predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak i potpredsjednica Marija Puh, a Divjak koja je nestranačka, ali u kvoti HNS-a je došla sa svojim pomoćnicima.

PRIJAVILO SE 215 ŠKOLA Ovo je popis 72 škole odabrane za eksperimentalni kurikulum

Kako neslužebeno saznajemo, teme sastanka su kurikularna reforma, reforma strukovnog obrazovanja, poticanje izvrsnosti i povezivanje tržišta rada i obrazovanja. No, ono što nam je neslužbeno potvrđeno je da će HNS tražiti više novca u proračunu za sljedeću godinu za "svoje" ministarstvo obrazovanja.

NEMAJU NI POTREBNU OPREMU Reforma obrazovanja pokazat će da su škole neravnopravne

Proračun Ministarstva je ove godine planiran iznad 16 milijardi kuna, a HNS smatra da će biti potreban dodatni novac upravo zbog reformi koje se planiraju. Kurikularna reforma se od jeseni počinje provoditi eksperimentalno u 72 škole.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zemuncevic 28.03.2018.

    Umjesto da zarade 16 milijardi oni bi od naroda !!!

  • 28.03.2018.

    Zaniljivo,kod tih reformi i to,sta to moze kostat? Konkretno jel se placa kakav mater8jal,umni rad,koliko to iznosi? Ili je to posao koji ionako morate napravit jer ste zaposleni kao radnik za providenje reformi?

  • banirana 28.03.2018.

    imamo rodnu ideologiju i crveni jugokomunostalgičarski antiidentitetski pedofilni kukuriku-lum i premijera koji nema legitimitet - koji je nakon izbora ljude koji su dobili najviše preferencijalnih glasova dakle koji imaju najveću podršku birača HDZa maknuo a one s najmanje glasova postavio uz sebe - uskoro će se usvojit i pobačajna ideologija - blago nam se - eto blagoslova do krova i love ljevičarskim udrugetinama koje rade samo na afirmaciji ateističkog liberalnog komunističkog svjetonazora i na pozitivnoj diskriminaciji za iznimke

Komentiraj...
Vidi sve komentare