To je to što me zanima!

HNS neće u veliku koaliciju; Pusić: Radije ćemo u opoziciju

Vesna Pusić je rekla da građani koji su glasali za Hrvatska raste ili Domoljubnu koaliciju nisu očekivali da će u toj Vladi biti i kandidati suprotne strane
Vidi originalni članak

Vesna Pusić je u Intervjuu tjedna Hrvatskog radija rekla kako je HNS i dalje spreman na razgovor o reformama s Mostom, ali kako odbijaju biti dio velike koalicije jer im to nije prihvatljivo.

- Svatko tko je glasao za našu koaliciju nije očekivao da će u toj vladi biti Tomislav Karamarko i svatko tko je glasovao za HDZ-ovu koaliciju nije mislio da će u toj koaliciji biti Zoran Milanović ili ja - rekla je Pusić i dodala kako se ljudi imaju pravo odlučiti. 

- Ukoliko dođe do formiranja velike koalicije, HNS će ići u opoziciju - rekla je Vesna Pusić o odluci HNS-a i dodala kako misli da je takva odluka fer i pristojna. 

Pusić je rekla da bi u opoziciji bilo šest zastupnika, ako bi se koalicije dogovorile s Mostom te dodala da je opozicija važna u svakoj demokraciji, pogotovo u relativno novoj kao našoj. Kaže i kako je opozicija neka vrsta kontrole i čuvara da se onaj tko je na vlasti ne osili previše. 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • AnteG 14.12.2015.

    bravo HNS! konačno ćete se riješiti ove pusiČke! Jer kad hns krene u opoziciju zmije će krenut po glavice ;) bye bye vesno

  • AntoOpačak 13.12.2015.

    a što si mislila, u oporbu drugarice.

  • bluesbob 13.12.2015.

    Nije više ni za madrac....

Komentiraj...
Vidi sve komentare