To je to što me zanima!

HNS-ovci: Bandić je smanjio sredstva za razvojne projekte

Preraspodjelom proračuna Bandić dao 15 milijuna kuna više za usluge i subvencije na štetu investicija. HNS-ovci će tražiti da mu se zabrani takva preraspodjela
Vidi originalni članak

Dragan Kovačević i Jozo Radoš iz zagrebačkog HNS-a upozorili su da je gradonačelnik Milan Bandić preraspodjelom u gradskom proračunu sa stavki investicija i razvojnih projekata skinuo oko 15 milijuna kuna. Taj dio dobile su usluge i subvencije, piše HRT.

HNS-ovci su najavili da će u Gradskoj skupštini, u pripremi proračuna za 2012., tražiti da se Bandiću zabrani donošenje preraspodjela na račun investicija. Kovačević je najavio da od jeseni kreću s akcijom za otvaranje poslovnih zona u Zagrebu i davanje svih poslovnih prostora poduzetnicima za jednu kunu na rok od pet do deset godina. Poduzetnici će morati zaposliti jednog ili više radnika te urediti pročelja poslovnih prostora.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • magaszag 02.08.2011.

    malo je zakasnio, šta je radio do sada....zagreb je prezadužen....pravih poduzetnika više ni nema...nego samo bandićevih...kojim oprašta dugove i daje rentu za 1 kunu.....

  • rođo rođin1 01.08.2011.

    pa ovom bandići treba dati nobelovu nagradu za trud i zalaganje.nebitno dali valjalo ili ne čovjek je u svemu .pitam se koji klinac rade ovi svi drugi političari u gradskoj skupštini i uopće koji su na jaslama grada.za sve što nevalja svi izlaze iz rupa kao miševi iz posija i optužuju njega da je on kriv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare