To je to što me zanima!

HNS: Smije nam se svijet; Pankretić potpredsjednik

Radna nedjelja: HNS na konferenciji za medije novu vladu proglasio nesposobnom, a HSS-ovci su cijeli dan odlučivali koju će fotelju sad uzeti
Vidi originalni članak

Cijeli svijet nam se smije. Dosta je ovoga kazališta apsurda u kojem sve što smo radili svijetu postaje sumnjivo, poručila je Vesna Pusić s Bjelolasice, gdje su se HNS-ovci okupili na redovnom godišnjem druženju. V. Pusić i Radimir Čačić iz Hrvatskog olimpijskog centra kako bi u javnost odaslali “rafal” izjava protiv “prodavača magle i kukavice Ive Sanadera”, HDZ-a i Vlade.
- Hrvatska se ne može izvući bez kvalitetne vlasti, a HNS je spreman dati svoj doprinos - rekao je Čačić. Dodao je kako Vlada koja preuzima državu nije sposobna. Istovremeno, u Zagrebu je predsjedništvo HSS-a odlučivalo hoće li u novoj vladi njihova stranka zadržati ministarstvo poljoprivrede ili će ga prepustiti Petru Čobankoviću u zamjenu za njegovu potpredsjedničku fotelju, te onu ministra regionalnog razvoja. Na kraju su zaključili da će s potpredsjednikom u vladi imati više utjecaja na odluke koje se tiču poljoprivrede. Za to mjesto Friščić je predložio Božidara Pankretića.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 06.07.2009.

    ... a gdje su slike sa autima ...???????????????

  • dozvati1 05.07.2009.

    .....čačiću ti si zakon,pusti sektaše neka laprdaju i neka se grizu ,znaš onu njihovu pjesmu -svakim danom sve nas manje ima tu- samo naprijed ...još malo pa će se gristi sami među sobom,još malo ...

  • 1Broj 05.07.2009.

    vise stvarno nije bitno tko sjedi u saboru i tko sacinjava vladu.........................nemojte se ljudi obazirati i samo ih pustite..............................poceli su se ponasati kao stakori kojima se oduzme hrana....................jedu se medjusobno ;)...........................zanemarite ih i biti ce vam puno ljepse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare