To je to što me zanima!

Hoće biti predsjednik: Borut Pahor mješa malter, mota žicu

Borut Pahor pošto-poto želi biti slovenski predsjednik, pa je uzeo lopatu u ruke. Asfaltira cestu, a na Twitteru je napisao: 'Bit će vruće. Asfalt ima 165 stupnjeva.'
Vidi originalni članak

Bivši slovenski premijer ujutro je odradio smjenu u tekstilnoj industriji pa otišao asfaltirati ceste. Borut Pahor kandidirao se za predsjednika. Kako bi osvojio birače, pokazao je da je spreman zavrnuti rukave. Asfaltira cestu Dravograd - Vič, a na Twitteru se oglasio porukom: “Bit će vruće. Asfalt ima 165 stupnjeva. 

Pahor ima svoju službeno internetsku stranicu kao i profile na Facebooku i Twitteru. Pahorov izborni stožer, kao i cijelu kampanju vodi Alja Brglez, nekadašnja šefica kabineta bivšeg premijera i predsjednika Janeza Drnovšeka.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Proxy 28.07.2012.

    Hahaha, nit manduru si nezna sam zakopčati :)

  • PapaŠtrumpf 28.07.2012.

    Svis u isti! Prije izbora rade budale od sebe, skaču u jezera, otvaraju gradilišta, posjećuju bolesnu djecu...a kad dođu na vlast samo ih na tv-u možeš vidjeti kako pričaju gluposti.

  • RobertKinčeš 28.07.2012.

    Pahor bar hoće radit nešt. a ovaj naš predsjednik .pa ni nema ga. neaktivan. komponuje pjesme. a šta cemo. mi ga odabrali. ja mislio da je jači karakter pa će udarit na stol. a ono banana

Komentiraj...
Vidi sve komentare