To je to što me zanima!

Hoće li Karamarko, Faber i Šimonović uništiti mafiju?

Trojica određenih za obračun s mafijom redom su nestranački ljudi, lojalni Mesiću. Hoće li trojac za rat s mafijom dobiti stvarnu političku podršku?
Vidi originalni članak

Sanaderov potez neuobičajeno je radikalan i za njegovu kadrovsku politiku sasvim netipičan. Umjesto postavljanja bljedunjavih marioneta, lutaka na koncu čijim sudbinama upravlja on i samo on, ovog puta postavio je nestranačke ljude, osobe "s kičmom". Karamarko i Faber su, povrh toga, lojalni i predsjedniku Mesiću. Oni nisu profil Rončević - to je sigurno. Hoće li uspjeti? Hoće li dobiti političku podršku za posao, bez čega neće napraviti ništa? Hoće li zasjeći duboko i visoko - jer hrvatska je mafija usko prepletena s državnim vrhom?

Idi na 24sata

Komentari 11

  • gremljin 10.10.2008.

    jel Simona još djevica? ako je onda će i ovi betmeni naprašit zloćeste dečke...

  • anchy plavusha 10.10.2008.

    da naravno,,,cim se ivek vrati iz irske sa putovanja koje je jako bitno za hrvatski narod,čim se stipe vrati sa putovanja iz Miamia koje je jako bitno za hrvatski narod,čim se Jadrankica vrati od frizera jer budimo realni tko želi vjerovati nepočešljanoj ministrici,čim se Karamarko vrati sa tečaja brzog trčanja,čim se Faber vrati sa tečaja maskiranja,čim se (za njega prvi put čujem) Šimonović vrati sa tečaja lijeva ruka desni džep.....Nikad se sigurnije nisam osjećala...Od srca zahvaljujem svima koji pomažu nama običnim malim ljudima....

  • amex 09.10.2008.

    Možeš misliti, kad je vrana vrani oko iskopala!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare