To je to što me zanima!

Hoće li ovo biti najprljavija izborna kampanja dosad?

Hoćemo li ponovno zaokruživati na temelju intuicije ili ćemo konačno znati da smo odabrali onu opciju koja će nam omogućiti bolji život?
Vidi originalni članak

Lov na glasove birača je počeo, premda predizborna kampanja tek službeno treba startati. Gospodarske programe zasad su zasjenila prepucavanja, međusobne optužbe i iznošenje prljavog rublja. Hoćemo li ponovno zaokruživati na temelju intuicije ili ćemo konačno znati da smo odabrali onu opciju koja će nam omogućiti bolji život. Mladima, i onima starijima, zaposlenima i nezaposlenima već je dosta otrcanih podjela na crvene, crne, žute, zelene vragove. Siti su podjela na komunjare, ustaše, jugonostalgičare. Žele konačno osjetiti bolji standard, no to im za sada ipak nitko ne nudi. Parole kojima mašu u posljednjih mjesec dana građanima ne govore ništa. Oni žele i razumiju jasne stavove i jasne poruke, a to, za sada, ipak nitko nije ponudio. Imamo samo najave. Pa ispravke. Pa obećanja da će sve ostati kao i do sada. Za nešto više od mjesec dana birači će morati odlučiti koga sljedeće četiri godine žele gledati u Banskim dvorima. Hoće li izabrati crne ili crvene, ovisit će isključivo, nadamo se, ipak o onome što stranke ponude.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mika5 10.10.2007.

    Ma nisu krivi oni, krivi smo sami. Jer samo šutimo i trpimo. Umjesto da se skupimo i dignemo bune, malo jače proteste, nešto što će i oni odozgora zapaziti da u državi živi još netko osim njih samih. Pa se neće moći tako olako i oholo ponašati.

  • sined 10.10.2007.

    odgovor zaki.kvecicu: veliko NE, pa nismo u filmu

  • sined 10.10.2007.

    sve su komunisti

Komentiraj...
Vidi sve komentare