To je to što me zanima!

Hoće li u petak biti smijenjen šef SOA-e Dragan Lozančić?

HRT ekskluzivno doznaje da će Lozančić sutra biti smijenjen ravnatelj zbog nezadovoljstva Vlade i Ureda predsjednice Grabar Kitarović njegovim radom
Vidi originalni članak

HRT ekskluzivno doznaje da će šef SOA-e Dragan Lozančić u petak biti smijenjen  zbog nezadovoljstva Vlade i Ureda predsjednice njegovim radom. 

Dragan Lozančić u četvrtak nešto iza 13 sati stigao je u Banske dvore na sastanak s premijerom Tihomirom Oreškovićem. Zadržao se dva sata, a potom nečujno otišao iz Vlade.

U Vladi pak kažu da je šef SOA-e kod premijera Oreškovića bio “u sklopu redovitih sastanaka s premijerom”. 

Nezadovoljni njegovim radom

Podsjetimo, zadnjih nekoliko dana nagađa se da će Lozančića smijeniti.

Kao razlog smjene navodi da se predsjednicu Republike Kolindu Grabar Kitarović nije izvijestilo da je bila u kontaktu s osobom koja je pod mjerama praćenja, što znači da je predsjednica bila praćena i prisluškivana, a tu je informaciju navodno prenio bivšem premijeru Zoranu Milanoviću. 

Lozančić je, navodno, sve prijavio predsjednici tek nekoliko mjeseci poslije, nakon što je o prisluškivanoj osobi prikupljeno dovoljno "materijala" koji su predani DORH-u. Kako je pisao Večernji list, osoba koja je bila praćena bio je Zdravko Mamić.

Za razrješenje i imenovanje ravnatelja SOA-e potreban je potpis i premijera Tihomira Oreškovića i predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, a upravo su njih dvoje u utorak održali sastanak.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • Dr Rudonja 2 05.02.2016.

    svaka čast na brzini i učinkovitosti Admine!! nakon 2 i pol dana sjetio si se "ispoštovati" komentar.. stvarno "besprijekorno" funkcioniraš, kao i sve drugo u ovoj žabokrečini od države..

  • matura 05.02.2016.

    Neoprostive je greške činio, ganjao nemilosrdno gadne lopove, dilere i donatore

  • aster blistok 05.02.2016.

    Treba ga smijeniti jer je čovjek pošteno radio svoj posao a ovim "domoljubima" to ne paše. Vjerojatno nema ni jednu mrlju u svojoj karijeri što im isto tako ne odgovara.Nisu ga mogli potkupiti što je isto tako jedan veliki minus a tko zna što je sve snimio u Kolindinom razgovoru sa okorjelim mafijašem Mamićem. Inače njenim velikim prijateljem i mecenom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare