To je to što me zanima!

Hodak indirektno optužio Petrača za ubojstvo Ivane

U razgovoru za HTV Zvonimir Hodak rekao je da je smrt njegove kćeri odgovoran klijent od dečka njegove kćeri koji se bojao "curenja informacija"
Vidi originalni članak

Ne mogu direktno reći tko je ubio moju kći, ali to je onaj kojem je gorilo pod noktima. Onaj koji se bojao veze moje kćeri s odvjetnikom. Bojao se da bi taj odvjetnik njoj mogao reći neke informacije koje bi ona proslijedila meni, izjavio je za HTV Zvonimir Hodak, odvjetnik pritvorenog generala Zagorca pri izlasku iz pritvora u Remetincu. Tamo je posjetio svog kiljenta.
- Idemo 150 posto žešće nego do sada. Zagorec je apsolutno uz mene. Idemo raskrinkati mafiju, strukture vlasti... Imamo dokaze i argumente. Dokazat ćemo tko je prava žrtva u ovom slučaju, a Zagorec je čvrsto uz mene - shrvan bolom, na rubu plača, govorio je Hodak. Za smjene u policiji i pravosuđu rekao je kako je to politička odluka koja s ovim slučajem nema veze.
- Govorio sam da je život mog klijenta ugrožen. Da me je netko slušao i da je netko želio, policiju je pred moju kuću mogao postaviti tada i sačuvati život moje kćeri - dodao je Hodak.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Ice41000 10.10.2008.

    Zna on jako dobro tko je. I zašto.

  • user_27189 08.10.2008.

    malo je u transu čovjek još od svega

  • lavanda62 08.10.2008.

    90% advokata slizana je sa podzemljem. Pa čujte, MAFIJA ima novac da jih plati ,a ne mi sirotinja. Što če ta purgerska gospoda sa nama? A neka mi Bog oprosti, ali i taj otac pokojne izgleda ko mafijaš. Zagreb 100 % nije siguran grad, ali ipak mislim, da mi obični imamo malo šanse da nas neko ukoka a ovi sade tikve cijelog života sa đavolom! A pro po: mama pokojne je bila duboko slizana sa vrhom a njezin poglavnik je izjavio o 200 naj... familija u Cro i to je izgleda bilo i njoj OK. Bez obzira na sve: mala je bila produkt takve države, etike, morala (pa i sama se družila sa sumljivim dečkima. rekli su bogatima, od kud balavcu od 18-20 takva imovina ?!?!) NA KRAJU IPAK: DUBOKA SUĆUT OBITELJI, STRAŠNO, PRESTRAŠNO !!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare