To je to što me zanima!

Hodak: Spreman sam se ispričati Hrvoju Petraču

Hodak je rekao kako njegova supruga i on nisu bili protiv Ivanine veze s Ljubom Pavasovićem Viskovićem i da bi sigurno prihvatio kćerkin izbor
Vidi originalni članak

Zvonimir Hodak rekao je da je spreman se ispričati Hrvoju Petraču, kojeg je neizravno optužio za ubojstvo kćeri Ivane, ako su , kaže, njegove izjave pogrešno interpretirane. U intervjuu za Slobodnu Dalmaciju rekao je kako nema novih saznanja o napretku istrage u slučaju ubojstva svoje kćeri i ponovio je da bi njezina smrt bila izbjegnuta da se pred njihovim stanom nalazio policajac. Rekao je kako njegova supruga i on nisu bili protiv Ivanine veze sa Ljubom Pavasovićem Viskovićem i da bi njega također prihvatio nakon nekog vremena i poštovao njen izbor.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • jermar 18.10.2008.

    Sucut obitelji Hodak.Ja mislim da nisu upravu u jednom sto kazu da je bio policajac ispred ulaza nebi se dogodila tragedija.Pa gospodine Hodak kolko bi u Hrvatskoj trebalo biti policije kada bi bili ispred svakog ulaza kuce ili stanova .Zaso bi morao policajac stajati ispred vaseg ulaza zato sto ste vi poznata osoba a i vasa pokojna kci nije dobila nikakve prijetnje ptem telefona ili pisma prema tome ona je bila obican gradjanin kao i svako drugi.

  • Jasnna 18.10.2008.

    pa i treba se ispričati kako ga samo nije sram izvaljivti ovakve gluposti o policijskoj žaštiti. Da je Hodak dobar otac osigurao bi svojoj kćeri zaštitu neće valjda policija samoinicijativno doći i čuvati nekoga.....

  • 11 BILI 18.10.2008.

    Smrt njegove kceri bija bi izbjegnut da se isprid njihovog stana nalazija policajac.....e u tom slucaju imali bi dvi zrtve. hladnokrvni ubojica ne razmislja on brise sve isprid sebe. to da je spreman ispricati se petracu je kulturno i ljudski!

Komentiraj...
Vidi sve komentare